2777
2789
عنوان

با این‌ اوضاع طلا چطور پس انداز میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 37 پست
گوی اصلا خوب نیستهمون پارسیان خوبه

تجربه دارین؟؟؟پارسیان درصد اجرتش کمتره؟؟

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد
چند وقته؟؟

از مهر پارسال شروع کردم الان نزدیک 4گرم دارم ولی طلام برای خودم در حد 1.2گرم خریدم ولی الان چون طلا رفته بالا همون سکه میخرم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من پارسیان می‌گرفتم بعضیا گفتن طلای دست دوم بهتر هست:/

طلای دست دوم الان ک با قیمت ۱تومن ۲تومن گیر نمیاد که🥺

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد
طلای دست دوم الان ک با قیمت ۱تومن ۲تومن گیر نمیاد که🥺

دقیقا منم واسه همین سکه میگیرم 

تو زندگیت، هر وقت حس کردی که برای در یاد موندن،نیاز به یاد اوری داری،اجازه بده فراموشت کنن..
از مهر پارسال شروع کردم الان نزدیک 4گرم دارم ولی طلام برای خودم در حد 1.2گرم خریدم ولی الان چون طلا ...

سود کردید روی پارسیان؟؟

چطوریه؟؟؟معتبر؟

تو کارگزاری مفید میتونی ثبت نام کنی مثلا صندوق عیار بخری از ۱۰۰ هزارتومن شروع میشه تا هرچی دلت خواست هرچی جمع شد و مبلغ زیاد شد میتونی بفروشی و طلافیزیکی بخری

این صندوق با قیمت طلا بالاپایین میشه

میگن معتبره

تو کارگزاری مفید میتونی ثبت نام کنی مثلا صندوق عیار بخری از ۱۰۰ هزارتومن شروع میشه تا هرچی دلت خواست ...

مرسی گل بابت راهنمایت جویا میشم ببینم چطوریاس🌺🌺

سود کردید روی پارسیان؟؟

اره دیگه همین جوری هر وقت پول اومد دستم چند سوت چند سوت خریدم الان 4گرم دارم الانم که گرمی 8تومنه حتی چند تا طلا فروش بهم گفتن برای پس انداز طولانی مدت سکه بهتره 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اره دیگه همین جوری هر وقت پول اومد دستم چند سوت چند سوت خریدم الان 4گرم دارم الانم که گرمی 8تومنه حت ...

مرسی گلم بابت پاسختون🌺

مرسی گلم بابت پاسختون🌺

قربونت عزیزم 💙

با حقوق کارمندی..یکی دوماه یکبار در حد یکی دوگرم پارسیان میگیرم

دست دوم هم اجرت داره و خیلی به صرفه نیست اگر نمیخوای استفاده کنی همینو بگیر و کم کم جمع کن.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..