2777
2789
عنوان

شوهرم بچه نمیخواد

1158 بازدید | 57 پست

تورو خدا بیاین ببینین من چقدر بیچارم یه شوهری دارم که فقط خودش واسش مهمه یادم نیس اصلا کاری کرده باشه ک من بگم دوستم داره نگین جداشو که اصلا شرایطش رو ندارم 

دوساله عروسی کردیم ۲۸ اسفند پریود شدم و دیشب حالم بد بود به دلش افتاد رفت بیبی چک گرفت لامصب اولیش همون ثانیه دو تا خط افتاده ما اقدام نکردیم ناخواسته بوده … با کلی هیجان اومدم بهش گفتم دیدم یهو داغون شد شروع کرد سر صدا کردن من الان بچه نمیخوام باهام کلی دعوا کرد انگار من خودمو حامله کردم کلی داد زد باید بری بندازیش مگه دست توعه من تصمیم میگیرم و فلان…. اخه کسی که نمیزاره کاندوم استفاده کنیم باید توقع این جور چیزارو داشته باشه دیگه من خودم با این شرایط اصلا نمیخوام بچه الان بگین چیکار کنم بیبی چک چقدر درسته؟ پنج تا زدم فقط دوتاش هاله انداخت الان به زور میخواد ببرتم ازمایش …. واسه ازمایش زود نیس ؟ تورو خدا بگین جای من بودین چیکار میکردین الان چه غلطی باید بکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهرته واقعا،

ببخشید چون تو نینی سایت زیاد دیدم گفتن شوهر و منظورشون د پ بوده

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

با همچین شوهری کاش سفت و سخت جلوگیری میکردی...یکم کلیپ و عکس بچه ی بامزه نشونش بده شاید دلش به رحم اومد.خواهشا به سقط و این چیزا فکر نکن ...اون بچه دیگه هسسسسست با کشتن اون  بچه شاید دیگه نتونی مادر بشی

من همینجوری شد ..چون نخواست ،خودش هم باعث سقطش شد ..خودشم جواب بچه رو ،خدا رو بده ..همش بد میاره از کجا معلوم شاید بخاطر همینه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
شوهرته واقعا،ببخشید چون تو نینی سایت زیاد دیدم گفتن شوهر و منظورشون د پ بوده

تازه دوست من شوهرم داشت ،تو عقدم بود ..عین خیالشون نبود خودم جفت سقطش و اطلاع داشتم ..میومد بهم میگفت

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
با همچین شوهری کاش سفت و سخت جلوگیری میکردی...یکم کلیپ و عکس بچه ی بامزه نشونش بده شاید دلش به رحم ا ...

بخدا خیلی بش گفتم ولی فقط عصبانیه و میگه باید بندازیش و حق نداری به کسی بگی

اگه ببینی چجوری با من دعوا کرد وقتی نمیخواد اوردنش به صلاحه؟

من دوتا پسر داشتم سومی که خداخواسته باردار شدم دختر بود هر روز گریه میکردم از بس هر روز با من دعوا میکرد و تهدیدم میکرد و میگفت باید سقط کنی کلی بد و بیراه میگعت و بهم تهمت میزد ولی گفتم من بچه رو سقط نمیکنم خواهرامم گفتن بندازش وقای شوهرت نمیخواد ولی گفتم نه. بعد ۳ ماه دیدم چیزی نگفت . الان دختر ۶ ساله دارم که عاشقشه