2777
2789

بچه ها داداشم الان بستریه یه دوستی داره هر روووز با ما میاد بهش سر میزنه درو باز میکنه برامون چیزی می‌خریم اون پلاستیکو ازمون میگیره میاره مودبه مثلا ماسک زده بود گفت به شمام بدم گفتم نه ممکنه ناراحت بشه(بیمارستانش عفونی نیست)خودش سریع ماسک درآورد امروز به من می‌گفت چقدر شما قویین مثل چند تا مرد ماشالله(در جریان زندگیمون هست) 

داداشمو میبره دور میده اصلا خیلی مودبه خدانگهش داره برای خانوادش چقدر تربیت مهمه آدم واقعا لذت میبره :)امروز نشست انقدر با احترام حرف میزد که خدا میدونه

امیدوارم بهترین زندگی نصیبش بشه خوشبحال زن و بچش:)انقدر که مودب و اقاس 

با اجازه اسی

ما یه گروه داریم تو روبیکا با دخترای زیر 20سال

هرکی خواست درخواست بده لینک بفرستم

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.