2777
2789
عنوان

شوهرم بچه نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 57 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقد شبیه همیم منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد ولی من پافشاری کردم و سقط نکردم ولی بعد از یکماه رفتم برای سونوی ان تی دکتر گفت بچه ایست قلبی کرده 💔😭و باید سقطش کنی اینو که گفت انگار یه تیری خورد به قلبم یه بلایی سر شوهرم آوردم اون سرش ناپیدا

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

عزیز باهاش حرف بزن ممکن زمانش بگذره بگو دوست داری مادربشی

همون برام بس بودهنوز روزای تلخ یادمه ..دیوونه م  مگه ..این و چه لیاقت پدر شدن و نداره ..منم دیگه برام اهمیت نداره ..اینجور آدما بچه هم بیاری خودت تنهایی باید هم از خودت مراقبت کنی هم از بچه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
من خوشحال شدم اومدم با هیجان گفتم که دیدم یهو داد زد هر چی هم بش میگم تو باید حواستو جمع میکردی منو ...

الان میتونیم کمکت کنیم یا نه؟

من که گفتم با شوهرت صحبت میکنم

هر روز چند نفر از سایت برای حل مشکلات ناباروری میان و راهکار میگیرن و شوهرتون قدر این بارداری و بچه رو نمیدونه

مشاوره برای باردار شدن بانوانی که مشکل باردار شدن دارند و مشاوره برای لاغر شدن

خواهش گلم استرس خودش یه مشکل اروم باشه بسپاره به خدا با حس خوب تصور کن دوست داری چی باشه اسمش رو چی ...

اره استرس بده و ناخودآگاه همراهمه این دوره که پریود شدم جفتمون ناراحت شدیم دیشب با غصه خوابیدم  خواب دیدم باردارم روز اخر بارداریمه و میخوام زایمان کنم قشنگ همه چیزو حس میکردم حتی ورزش میکردم که راحت دنیا بیاد بچه پسر  بود و قرار بود شب شهادت یکی از ائمه به دنیا بیاد اصلا یادم نیست ولی از داخل شکمم چهره بچمو میدیم قبل این که به دنیا بیاد و بعدم از خواب بیدار شدم نمیدونم تعبیرش چیه انشالله که خیره

اره استرس بده و ناخودآگاه همراهمه این دوره که پریود شدم جفتمون ناراحت شدیم دیشب با غصه خوابیدم خواب ...

ان شاالله خیره گلم میگن خواب رو هرجور تعبیر کنی همون میشه بعضی از خوابها هم نشونی از آیندمون پس با حال خوب با دید مثبت بهش نگاه کن دلم روشن حتما این یه نشون است ان شاالله زود زود تایپک بزنی بگی فندوق کوچولوم  بغلمه 😍😍😍