2777
2789
عنوان

آیا طبیعیه این حجم از گرم بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 35 پست
اره اکثرا لاغرن چون گرماب درونیشون زیاده سوخت وسازشون بالاس اره منم معتدل روبه سرمایی ام وبرام این م ...

اره بخدا من دیدم افرادی ک گرمایین ‌ولی میانه ولی شوهر من زیاده از حده باید کنترل بشه چون چن شب پیشم وسط شب بدنش گُر گرفت رفت تو تراس خودشو مدام باد میزد بعد جالب اونجاست اصلا یدونه جوش و آکنه و اینام نداره چون اکثرا دیدم کسایی ک گرمایین جوش میزنن ...روزا که پنجره ها رو حتما باز میزاره شبام وقتایی ک شدید گُر میگیره میره پذیرایی کنار پنجره یا اگ باهم‌بخوابیم نباید لباس‌تنش باشه چون خوابش نمیبره ،،، کاش بشه این حجم از گرمایی بودنو کنترل کرد واقعا زیاده از حدش خوب نیست ادم باید جایی ک‌سرده سردش باشه جاییم ک گرمه گرمش باشه نکه همه جا گرمش باشع

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید
بشدتتتت من اوایل میترسیدم مریض شه ولی الان واسه خودم میترسم مریض شم

سلام خوشکلم اکثر مردان گرمایی هستن وطبعشون گرمه پسر و شوهرم از شوهرشما بدترین تحمل زیر پوش رو هم ندارن،😂

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خوشکلم اکثر مردان گرمایی هستن وطبعشون گرمه پسر و شوهرم از شوهرشما بدترین تحمل زیر پوش رو هم ندا ...

به به سلام ب مروا خانوم خوب هستید زیبا ،‌مزین کردید به چه عجب ب تاپیک فقیرانه ی ما یه رجوعی کردید؟😅 تن جفتشون سلامت ایشالا ،، آره محمد کلا یه باد گرم‌بهش بخوره هوف هوف میکنه از گرما ، میگم کجای تو چربی داره ک انقد بدنت تولید گرما میکنه ، شبا جدیدا لباس تن نمیکنه میخوابه به اب و هوای مشهد عادت نکرده باید تنظیم بشه انگار😀 ، اینجا هوا سرد و ملایمه من ک از‌ نظرم گرم نمیاد 

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید
به به سلام ب مروا خانوم خوب هستید زیبا ،‌مزین کردید به چه عجب ب تاپیک فقیرانه ی ما یه رجوعی کردید؟😅 ...

سلام عزیز دلم اختیار دارین ما باید طلبیده بشیم توی تاپیکتون بانووو😂همسر وپسرمن لاغرن اتفاقا بخصوص پسرم از شوهر شما هم لاغرتر هست ولی این گرمایی بودنش کشته منو درست مخالف من که سرمایی هستم

سلام عزیز دلم اختیار دارین ما باید طلبیده بشیم توی تاپیکتون بانووو😂همسر وپسرمن لاغرن اتفاقا بخصوص پ ...

مشرفیم ب گوهر وجودتون ، شما چ رجوع کنی ب تاپیک و چه رجوع نکنی تو قلب‌مایی مهربون❤️

بیشتر ببینید