2777
2789
عنوان

چیکار کنم با مادرشوهری که اصلا تحویل نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 71 پست
شوهرم از شدت عصبانیت و اینکه مادرش نمی‌گفت داره کجا میره که هی کنسل میکنه مهمونی رو گوشیو پرت کرد .. ...

من چی بگم نه خونواده خودم میخوانم نه خونواده شوهر کلا دور بر من هروی پول داره عزیزه از چشم دوطرف افتادیم به خاطر بی پولی

شوهرم از شدت عصبانیت و اینکه مادرش نمی‌گفت داره کجا میره که هی کنسل میکنه مهمونی رو گوشیو پرت کرد .. ...

داداشش چه فایده باید به مامانش میگفت 

من هنوزم میکوبم تو سر شوهرم 

باز خوبه شوهرت ناراحت میشه 

شوهر من میگه به توچه دلش نخواسته بگه 

تو هم رفتی جایی نگو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا نمیدونم اینا چرا اینجوری هستن هرچی بوده ما دیدیم مادرشوهر ها پسر دوستن و دوست دارن بچه هاشون بی ...

ماهم همینجور. یک بیرون و گردش تا حالا باهم نرفتیم‌ . دختراش خیلی با خونواده شوهراشون خوبن. اونا جلو چشمشن ولی نمیگه منم هوای اینارو داشته باشم. کجایی هستن برای شما ؟ برای ما اصالتا تبریز و از یک طرف دیگه قم

چی بگم دیگه والا

برای ما هرکاری بکنن مهم نیست وخبر نمیدن ما دستشویی باید بریم باید خبرداربشن نگیم جیگرمون له میکنن البته شوهرم چیزی زیر زبونش گیر نمیکنه برادرشوهر همکارش هست اونم خبر چینه

ماهم همینجور. یک بیرون و گردش تا حالا باهم نرفتیم‌ . دختراش خیلی با خونواده شوهراشون خوبن. اونا جلو ...

اصالتا کرمانشاه یعنی اجدادشون 

ولی یه ۲۰۰ سالی هست قمن

پس بگو مال شمام قمی ان 

شنیدم قمی ها اینجورن خیلی تحویل نمیگیرن

اینا که خوبه

کاری بهت ندارن حتما باید سرشون تو زندگیت باشه؟

خدا خیرشون بده که با شما نمیان سفر و خرید و ...

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
اینا که خوبهکاری بهت ندارن حتما باید سرشون تو زندگیت باشه؟خدا خیرشون بده که با شما نمیان سفر و خرید ...

زهرشونو ریختن حالا نشستن کنار‌ . بعدم بی محلی ندیدی تو جمع فامیل جلو غریبه و آشنا که اینجور میگی

چی بگم دیگه والا

اصالتا کرمانشاه یعنی اجدادشون ولی یه ۲۰۰ سالی هست قمنپس بگو مال شمام قمی ان شنیدم قمی ها اینجورن خیل ...

خیلییییی فقطططططط خودشونو قبول دارن و بسیاااااار مغرور

چی بگم دیگه والا