2777
2789
عنوان

چیکار کنم با مادرشوهری که اصلا تحویل نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 71 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چ حس بدی....

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
اخه فاصله بگیریم اصلا براشون مهم نیست بی احترامی که نمیکنیم ولی ادم دلش میگیره تا ۷ عید نزاشت بریم خ ...

عین ما. می‌خواستیم بریم خونش اول گفت باشه بعد زنگ زد گفت فلان روز نه. تا ۴ روز بعدشم میگفت نه نمیتونم ولی نمی‌گفت چرا. بعدا کاشف به عمل اومد ک شمال بوده خانم. همسرم دلش شکست گفت خدا نکنه   یه روزی بچه هام بزرگ بشن بخوان با نوه ها بیان خونمون ما اینجور بپیچونیم راهشون ندیم

چی بگم دیگه والا

چجوری بیا راهکار بده بگو دقیقا چیکارا کردی

۱۵ساله ازدواج کردم ۱۰ سال تلاش کردم که فاصله نیفته چقدر محبت کردم که اشتباه کردم، الان چند سالی هست بدون دعوت نمی رم خونه شون، رفتم هم جز سلام و خداحافظ چیزی نمیگم مگر اینکه ازم سوالی کنن جواب شون رو بدم، تولدهاشون دیگه تبریک نمیگم، حتی روز مادر هم شوهرم تبریک میگه و کادو میده من یا نمی رم یا برم هم تبریک نمیگم، مثل یه غریبه رفتار می کنم عذاب وجدان هم ندارم چون من عروسم محبت باید از جانب اونا باشه تا من

۱۵ساله ازدواج کردم ۱۰ سال تلاش کردم که فاصله نیفته چقدر محبت کردم که اشتباه کردم، الان چند سالی هست ...

پس مسافرت گردش و تفریح و اینا هم ندارین باهاشون نه؟ ببین مثلا من مرتب خواهرشوهرم جلو چشممه ‌ک چقدر مادرشوهر خوبی داره مرتب می‌برنش سفر و گشت و گذار و خرید و کادو و هدیه مهمونی و اینا... ولی اینا هیچی. 

چی بگم دیگه والا

عین ما. می‌خواستیم بریم خونش اول گفت باشه بعد زنگ زد گفت فلان روز نه. تا ۴ روز بعدشم میگفت نه نمیتون ...

شوهرت چیزی نمیگه؟ وقتی فهمیدین خیلی راحت بگه مامان اینم پنهون کردن داره بگو رفتی مسافرت دیگه فکر میکنی به زور باهات میایم یا چی؟ چند بار گله کنید بفهمه .ولی تو نگو بزار شوهرت بگه مسلما اون ناراحت تره

عین ما. می‌خواستیم بریم خونش اول گفت باشه بعد زنگ زد گفت فلان روز نه. تا ۴ روز بعدشم میگفت نه نمیتون ...

چقدر بد 

من انقدر پشیمونم چرا به روشون نیاوردم 

به نظرم تو بعدا بهشون بگو 

تو دلت میمونه 

با دختراش رفتن؟

شوهر شما تک پسره؟

چقدر بد من انقدر پشیمونم چرا به روشون نیاوردم به نظرم تو بعدا بهشون بگو تو دلت میمونه با دختراش رفتن ...

امشب اونجا بودیم خیلی میخواستم به روش بیارم ولی مثل همیشه ساگت بودم و نمیدونستم چجوری بگم چی بگم ک بفهمه ما میدونیم. شوهرمم از داداشش شنیده بود. نه دختراش باهاش نبودن اونا چهارتایی با شوهراشون خودشون رفته بودن سفر. مادره هم با نمیدونم با دوست یا زنای فامیل ... اینو هم نمیدونیم‌ شوهرم ناراحتی شو به داداشش گفت. امشب هم مادرش کلی برامون تو قیافه بود

چی بگم دیگه والا

شوهرت چیزی نمیگه؟ وقتی فهمیدین خیلی راحت بگه مامان اینم پنهون کردن داره بگو رفتی مسافرت دیگه فکر میک ...

شوهرم از شدت عصبانیت و اینکه مادرش نمی‌گفت داره کجا میره که هی کنسل میکنه مهمونی رو گوشیو پرت کرد .. خیلی ناراحت شد به داداشش گلایه کرد ب مامانشم یک هفته زنگ نزد‌ .

چی بگم دیگه والا

امشب اونجا بودیم خیلی میخواستم به روش بیارم ولی مثل همیشه ساگت بودم و نمیدونستم چجوری بگم چی بگم ک ب ...

والا نمیدونم اینا چرا اینجوری هستن 

هرچی بوده ما دیدیم مادرشوهر ها پسر دوستن 

و دوست دارن بچه هاشون بیان خونشون مال ما فراریه 

۱۳ به در چند سال پیش یواشکی رفته بود خرت و پرت خریده بود با خواهراش 

به مام نگفتن 

تاحالا یه بارم ۱۳ به در به ما نگفته با هم باشیم 

همش با فامیل های خودشه