2777
2789
عنوان

میدونم اینجا همه طرفدار عروسن ولی به نظرتون کار عروسمون بد نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 9416 بازدید | 278 پست
روشت درسته پدرهفتاد ساله من فورا بلند میشه ظرف جمع میکنه دونه دونه هم میبره چون باهم نمیتونه دیگه ا ...

پدر منم بنده خدا هرجا باشه پا میشه کمک میکنه چه خونه خودشون باشه چه خونه ما مهمون باشن سریع پا میشه کمک میکنه ولی شوهرم بیشعور تر از این حرفاست که بخواد ازش یاد بگیره فکر میکنه همه کلفت اینن

اینارو مادرشون باید یادشون میاد وقتی یاد نداده دیگه یاد نمیگیرن

من خونه مامانمم بودم دست به سیاه و سفید نمیزدم الانم ازدواج کردم همش شوهرم کمکم میکنه اما خونه کسی میرم حتما سفره کمکشون جمع میکنم هرجا میخواد باشه این یه چی شنیده از اوناست به حرف بقیه گوش میده معلومه بهش یاد دادن شاید از نی نی سایت یاد گرفته🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما یه جوری اون یه جور همه مثل شما فکر نمیکنن

قرار نیست چون شما شهر دیگه هستی از عروس انتظار داشته باشید باید از داداش خودتون توقع داشته باشید...

همسرتون هم میتونست کمک کنه وقتی میدونه مامانت دست تنها ست. اگر خیلی نگران مادرتون هستید برگردید شهراونا و اگر بخاطر شوهرتون رفتید حداقل یا شوهرتون باید پوشک رو عوض کنه و بچه نگهداره تا شما ب مادرتون کمک کنید یا باید خودش کمک بده مادرتون 

از عروس دوماهه انتظار کار کردن دارید اونم ظرف شستن؟!

شما از همسر خودت ک میزبان بوده و از برادرت هیچ توجهی نداری

اونوقت از آدمی که دو ماهه زن برادرت شده توقع داشتی 

بعد اینکه عزیزم شما اختیار خودتو داری که بری خونه مادرشوهرت کار کنی یا نه 

ولی اختیار عروستو که نداری ک بهش بگی فلان کارو بکن اونم بی چون و چرا بگه چشم 

#ملی_گرا
اقا صد غذا نذارید که بعد هی اینطوری توقعم نداشته باشید

اون وقت عروس شون میومد تاپیک میزد رفتم خونه خواهرشوهرم یه مدل غذا گذاشت...والا نمونه اش رو کم ندیدیم

من آن عشقم که با هر کس سر سفره نمی شینه

ما دیشب مهمونی داشتیم مهمونا غریبه نبودن خاله ها بودن بعدا ما ک روزه بودیم مامانم از صبح پای گاز .وا ...

افطاری دعوت نکنید اگر با زبون روزه نمیتونید... اگرم دعوت میکنید دیگه توقع نکنید

اصل دعوت و پاداش افطار رو با این حرفا و توقعات از بین نبرید 

ببخشید وقتی پسر طرف و عروسش نشستن روی مبل و کاری نمیکنن چرا دامادشون باید کار کنه؟؟؟

پس وظیفه عروسم نیس چجوریه داماد نبایذ کار کنه زشته عجیبه ولی عروس عجیب نیس خانوما قشنگ تو نقشو باور غلطشون فرو رفتن عروسی که دوماهه نامزد کرده چرا باید پاشه داماد حداقل چن ساله داره میخوره یه کمک کنه از مردونگیش کم نمیشه ولی جالبه بدو بدو رفته زنشو صدا کرده بیا هم بچه داری کن هم سفره جمع کن نمونه مرد ایرانی گ..اد 

آخ دقیقاجالبه واسه عروسش که عضو جدید محسوب میشد این همه توقع دارن ولی از همسر و داداششون نه 🥲

عروس کار کنه وظیفشه ولی داماد باید فقط مفت بخوره خونه مادر زن بره کنار بشینه خونه مادر خودشم بخوره بره کنار اونجاهم زنش پاشه 

جالبه روز خواستکاری مادرش به مادرم میگه دخترم باردار بشه ما ازت توقع داریم کمک کنیبعد ماملنمم گفت دخ ...

جالبه مامانت بین شما و عروسش فرق قائله شما قائل نیستید!

منظور مامانت اینه ک من واسع دختر خودم نتونستم برم چه برسه دختر شما... 

به نظر برخورد درستی کردن و شما متاسفانه خیلی توقعی هستید

بچه من کلا سر سفره میشهرجیغ میکشه گریه میکنهحتی وقتی تنهاییممن از این عادتا ندارم بچنو بهانه کنم

بی خیال برخی کاربرا

فکر میکنن بچه بهونس منم وقتی که غذا درست میکنم بچم خابه بخدا

دیشب مهمان داشتم اصلا نخابید تا ظرفا و شام سبزی سالاد اینا درست کردم هم خودم از پا افتادم هم بچم یا تو بغلم بود یا میذاشتم رو زمین گریه میکرد

دیگه مهمون گفت بچتو بگیر ظرفا و سفره با من اونم بچه داشت اما بچش گریه نمیکرد 

بچه ی منم اینطور میشه حس میکنم بچه ها میفهمن میخان اذیت کنن

کار عروستون خوب نبود اصلا به تو کمک نکرد به مادرت که میتونست کمک کنه

ی زن داداشی دارم دست به سیاه و سفید نمیزنه هم تا میاد خونه مامانم هممون هم میدونیم ولی هیچکس چیزی بهش نمیگه خودش زن بزرگیه دیگه باید بدونی مهمان نیست میره چند روز میمونه هم مامانم مریضه خودش درست میکنه میشوره 

اینجا همه طرف عروسن منم عروس هستم ولی وقتی میرم خونه پدرشوهرم نمیذارم مادرشوهرم کار کنه همش خودم بخدا ولی قدر هم نمیدونن 

پس وظیفه عروسم نیس چجوریه داماد نبایذ کار کنه زشته عجیبه ولی عروس عجیب نیس خانوما قشنگ تو نقشو باور ...

کار داماد زشت بوده درست ولی نمیشه باهاش کار عروسو توجیه کرد، حالا بنده خدا بخاطر رضای خدا و انسانیتش یه کمکی به زنی که قلب عمل کرده میکرد

والا این شوهر اسی اعصاب منم خرد کرد خب خودت پا میشدی دیگه