2777
2789
عنوان

میدونم اینجا همه طرفدار عروسن ولی به نظرتون کار عروسمون بد نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 9470 بازدید | 278 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عروس کار کنه وظیفشه ولی داماد باید فقط مفت بخوره خونه مادر زن بره کنار بشینه خونه مادر خودشم بخوره ب ...

اییی دقیقا همینه طرز فکر بعضی ها 🫠 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
یه عده تفکرات فمینیستی بیخودشونو می‌خوام تو حلق بقیه بکنن فکر میکنن اخرت همه چی هستن باشه میذارم تو ...

خب اینکه مرد ها هم در مهمونی کمک کنن نشانه تفکرات فمنیستی نیست 

نشانه تربیت و سطح بالا بودن اون خانواده هست 

اینم بگم که من اصلا رفتار این خانم هایی که تو مهمونی میشینن و هیچ کاری نمیکنن رو تایید نمی‌کنم 

از نظر من تمام مهمون ها حداقل در حد یک تعارف زدن هم کمک کنن نشانه ادبه 

اگر جواب ریپلای شما رو ندادم قصد بی احترامی ندارم فقط دیگه حس باز کردن پیام هارو نداشتم ، سخن شما قابل احترامه 

نمیگم کارش درسته ولی بعضیها اینجورین همه که نمیشه مثل هم باشند منم باشم روم نمیشه یه خانم سن دار مریض کارکنه من بشینم نگاه کنم ولی خب ایشونم باید صبرمیکرد کار خودتون تموم بشه نهایت ظرفها بمونه بعدا یا فردا ... من خودم مهمون داشته باشم میزارم کارامو برای بعد دیگه باید باهاش کنار بیاین داداشتم بگه اختلاف پیش میاد بهتره بروی خودتون نیارید بنظرم

آره خب منم همینم ولی برا کسیکه اخلاقش رو میدونم و میشناسم و میدونم از کمک کردن من سواستفاده نمیکنه ب ...

بنطر من والا اصلا خوب نیست کمک نکردن منتها چاره چیه هر آدمی یجوره . راهش اینه خونه اونا هیچ کاری نکنین تا متوجه بشن

بنطر من والا اصلا خوب نیست کمک نکردن منتها چاره چیه هر آدمی یجوره . راهش اینه خونه اونا هیچ کاری نکن ...

درسته ولی خب بعضیا سواستفاده میکنن مثلا من مادرشوهرم هیچ وقت خونه خودش نمیمونه در سال شاید 5 ماه خونه خودش باشه بقیه ش میره خونه دختراش میمونه یا میره مسافرت تو اون چندماهی که خونس اگه ما بریم بمونیم کل کارای خونه شو به ما میسپره از لباس شستن بگیر تا خراب کردن خونه و ساختن و خونه و..... 

چندساعتم بریم بمونیم برا ناهار یا شام من فقط درحد جمع کردن سفره میتونم کمک کنم چون ظرف شستن دستم حساسیت داره حتما باید دستکش باشه که اینا ندارن کاره دیگه هم معمولا نیست 

براهمین میگم آدم باید اول بشناسه بعد کمک بده میگم شاید عروس اینا هم میخواسته اول بشناسه بعد 

و اینکه اسی هم همون اول که عقد کزدن برداشته بهش گفته هوای مامانشو داشته باشه و فلان خب هرکیم باشه فک میکنه اینا میخوان از همین اول ازش بیگاری بکشن انتظار دارن توقع دارن اینم انجام نمیده که توقع نکنن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
درسته ولی خب بعضیا سواستفاده میکنن مثلا من مادرشوهرم هیچ وقت خونه خودش نمیمونه در سال شاید 5 ماه خون ...

میفهمم چی میگه آره اکثرا سواستفاده میکنن از منم خیلی شده ولی خب بالاخره آدم بشقاب خودشو که جمع میکنه