2777
2789
عنوان

میدونم اینجا همه طرفدار عروسن ولی به نظرتون کار عروسمون بد نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 9448 بازدید | 278 پست

ما دیشب مهمونی داشتیم مهمونا غریبه نبودن خاله ها بودن بعدا ما ک روزه بودیم مامانم از صبح پای گاز .واسه چیدن سفره همه رفتن موندن تو اتاق کارا قاطی بهم شده بود چون مادر بزرگم هم بیماره و روی تخت .یکی نیومد سفره بندازع 

خب درسته ما میزبان بودیم ولی کمک کردن چیز بدی نیسا گاهی نشونه شخصیت و ادبه.

بعصی ها فک میکنن اومدن رستوران نمیدونم چرا انقد مهمه که یه قاشق بلند نکنن 

لطفا لایک نکنید .سپاس
منم سه روز مهمون داشتم بااینکه غذارو اززبیرون میگرفتم ولی بازم خسته میشدم ببر بیار ..جمع کن .بشوردخت ...

الان اصلا دوره زمونه خونه بقیه موندن نیست نه توان روحیش دیگه هست نه جسمیش  اگر بمونیم بااالید کمک کنیم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جالبه روز خواستکاری مادرش به مادرم میگه دخترم باردار بشه ما ازت توقع داریم کمک کنیبعد ماملنمم گفت دخ ...

خب شما از روز خواستگاری موضع خودتونو مشخص کردید وقتی مادر شما اینجوری میگه عروستونم همونجور برخورد میکنه

استارتر وقتی مادر شما بدون رودروایسی کفته تو دوران باردازی عروسش کمکی نمیده بهش چرا از عروسش انتظار داره تو‌خونش ظرف بشوره؟

شما نمیتونید عروستونو محبور به کمک کنید فقط میتونید متقابلا وقتی رفتید خونش هیچ کمکی نکنید همین

#ملی_گرا
من یا مهمون دعوت نمیکنم یا جاش روی سرم هستمهمون میاد خوش بگذرونه نه که کار کنهب خودم سختم نمیگیرم ی ...

بله اقایون وظیفه دارین کمک کنین اصلا بحثی سر این قضیه نیست!

ما مهمون دعوت میکنیم که معاشرت کنیم و از بودن در کنار هم لذت ببریم پذیرایی و سنگ تموم گذاشتن واسه مهمون هم بخشی از فرهنگمونه و به قول شما جاش رو سرمونه!ولی همونقدر که مهمون شخصیت داره میزبان هم داره مهمون باید قدردان باشه و جوری رفتار نکنه که طرف حس خدمه رستوران بهش دست بده!انگار عقده داریم بقیه بهمون خدمت کنن!

عروس ما میومد خونمون

مامانم براش تخم مرغ نیمرو می‌کرد میذاشت جلوش

بعد خودش کار داشت رفت بیرون

بعد غذا خوردن من رفتم دیدم ظرف تخم مرغی نشسته رو سینکه تازه ی عالمه پوست میوه وتخمه هم تو سینک. 

خدایی من از همون اول حدس زدم عروسمون با این. وصع خیلی شلخته اس وحدسم درست دراومد 

آخه چطوری روتون میشه ظرف تخم‌مرغی رو ول کنید وبذید حداقل بشورید 

من خونه مادرشوهرم استکان چایی اخرشب رو هم آب میزنم ک اون ب خاطر ما به زحمت نیفته 

به نطر من بعصی چیرا به اهمیت احترام بزرگتر برمیگرده وگرن من کار دیگ غیر اینا براشون نمیکنم خودشونم میدونن 

خب شما از روز خواستگاری موضع خودتونو مشخص کردید وقتی مادر شما اینجوری میگه عروستونم همونجور برخورد م ...

از همین حرفشون میشه خدس زد دو‌ روز دیگ لرن خونه عروسشون هبچ کمکی بهش نمیدن چرا؟؟ چون خانواذه شوهرن 

ولی عروس باید کمک کنه تو خونشون؟؟؟ چرا؟ چون عروسه و اینا کرفتنش

#ملی_گرا
استارتر وقتی مادر شما بدون رودروایسی کفته تو دوران باردازی عروسش کمکی نمیده بهش چرا از عروسش انتظار ...

غیر از عروس استارتر

همسر برادر و احتمالا پدرش هم بوده

از اونا توقع کمک نداره

الان اصلا دوره زمونه خونه بقیه موندن نیست نه توان روحیش دیگه هست نه جسمیش اگر بمونیم بااالید کمک کن ...

اینا مثلا میخواستن بیان اینجا ماه عسل  و هی دو ماهه زنگ میزدن بمن که فلان هتل تو فلان خیابون تو سایت پیدا کردیم اوکی بنظرت؟؟؟ هی زنگ میزدن بهوای سوال منم یه  تعارف خیلی عادی  زدم نرین هتل بیاین اینجا ..بقران که صبحش راه افتادن بسمت مشهد...شب باهم صحبت کرده بودیم انگار منتظر بودن من بگم بیاین خونه ی ما .فورا راه افتادن ....نزاشتن حتی پس فرداش راه بیفتن از گفتن من یک روز بگزره ...فردا ظهر ساعت11گفت ما از جاده تهران داریم میایم و حرکت کردیم شش صبح

اصلاا منو داری !!!!مونده بودم چی بگگمم 

اینا دیگه چقدرررر پررو بودن 

اومدن ۳روز خوردن خوابیدن روز اخر از شوهرم خداحافظیم نکردن و رفتن شوهرم شوکه شد از کارشون بمن گفت چقدر بیمعرفتن یه خدافظی نباید میکردن از من؟؟

خیلی ناراحتم از دستش .

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید
خب شما از روز خواستگاری موضع خودتونو مشخص کردید وقتی مادر شما اینجوری میگه عروستونم همونجور برخورد م ...

وقتی عروس خودش مادر داره هیچکسی نمیگه ما از مادرشوهر انتطار داریم مگر برا خودشیرینی میگ ک مادرش عمل قلب کرده خبوب بود میگفت باشه به وقتش انجام نمیداد 

خب کسی ک عمل قلب کرده میتونه بچه داری کنه؟ 

غیر از عروس استارترهمسر برادر و احتمالا پدرش هم بودهاز اونا توقع کمک نداره

دقیقا از اول تاپیک چند تا کاربر فقط چسبیدن به عروس چرا مردای میزبان باید بشینن و اونوقت عروس تازه وارد بشه میزبان اونا بهشون خدمات بده

#ملی_گرا
اینا مثلا میخواستن بیان اینجا ماه عسل و هی دو ماهه زنگ میزدن بمن که فلان هتل تو فلان خیابون تو سایت ...

اینا دیگه نوبر بودن!!!!!!!!!!!!!جسارت به فامیلتون نباشه  اما امان از مفت خوری فقط میخواستن پول هتل و غذا ندن

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟