2777
2789
عنوان

میدونم اینجا همه طرفدار عروسن ولی به نظرتون کار عروسمون بد نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 9468 بازدید | 278 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ایشون که کارش زشت بوده باید باور کنیم بقیه کلفت ما نیست یه کمک می داد چیزیش نمیشد

ولی

با این که خودم هم مادر هستم ولی درک نمیکنم چی تو مغز یه سری از ما خانم ها میگذره عدل تا موقع کار میشه میریم موشک عوض میکنیم و بچه شیر میخواد و...

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

ول کن روشش اینه چشم کمک ازشون نداشته باش اما نذار مادرت هم کمک حالشون باشه کسی که طرفدار نظریه دوری ...

جالبه روز خواستکاری مادرش به مادرم میگه دخترم باردار بشه ما ازت توقع داریم کمک کنی

بعد ماملنمم گفت دخترم زایمان کرد من بیمارستان بودم نتونستم کمکش کنم روی من حساب نکنین

خودت میگی همه چیو میدونی بعد باز معترض هستی؟من کاری ب نسبت تون ندارم ولی مهمون دعوت می کنی انداره تو ...

توی تاپیک پربازدید گفتم منم کمک نمیکنم بیا ببین چیا گفتن بهم

خیلی جالبه که مهمون رو برای حمالی میخوان

مهمون دعوت نکن خب

بعد میگن کمک نمیکنی بی شخصیتی 😂😂

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

خب عزیزم شما هم رفتی خونشون راحتی دوم اینکه خدا هم راضی نیست شما با بچه کوچیک این همه مدل غذا درست کنی و به خودت و شوهرت سختی بدی. توقع هم نکن چون واقعا ما نمیدونیم تو ذهن دیگران چی میگذره و اونا هم نمیدونن تو ذهن ما چی هست

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
جالبه روز خواستکاری مادرش به مادرم میگه دخترم باردار بشه ما ازت توقع داریم کمک کنیبعد ماملنمم گفت دخ ...

دقیقا منظورم همینه 

اگه قراره کسی از کسی توقع نداشته باشه منظور دقیقا دوطرفه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

همسرت باید بیشتر کمک میداد.

من یاد بچه‌ام و شوهرم دادم کسی میاد نشینن مثل مهمان فقط جمع‌وجور کنن😁

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
بله باید کمک میکرد حتی اگر شما داشتید جمع میکردید کارش بد بوده و نشان از بی شعوریشه ولی خب چه میشه ک ...

بعد ما کلا مخالف بودیم اصلا شرایط خونوادگی و شغلی مناسبی نداشت

داداش من و خونوادمون همهوجوره بالاتر بودبم

بعد داداشم میگفت نه اخلاقش خوبه

اینم اخلاقش

توی تاپیک پربازدید گفتم منم کمک نمیکنم بیا ببین چیا گفتن بهمخیلی جالبه که مهمون رو برای حمالی میخوان ...

برای حمالی نه 

اما آدم باشعور یه کمکی می رسونه،نه مثل مغرورها بشینه پا رو پا بندازه و بقیه جلوش دولا راست بشن 

به نظر من این بخشی از تربیت هست