2777
2789
عنوان

میدونم اینجا همه طرفدار عروسن ولی به نظرتون کار عروسمون بد نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 9468 بازدید | 278 پست

منم دوماه بود عقد بودم

زن عموی شوهرم دعوت کرد مارو پاگشا یادمه . موقع جمع کردن پهن کردن کمک دادم . بعد دیدم همه تو آشپزخونه هستن گفتم تنها نشینم تو پذیرایی رفتم تو آشپزخونه تعارف زدم کمکی چیزی لازم دارین . دیدم دختر عموی شوهرم پیش بند انداخت گردنم گفت بیا باهم ظرف بشوریم . منم گفتم باشه آخه من آدمی نیستم از کار کردن فراری باشم . دیدم این هررررچی ظرف تو یخچال بود خالی می‌کرد آورد شستیم . سه تا تابه دو طرفه سه تا دیگ بزرگ . نمیدونم تو اینا چی درست کرده بودن . بقیه همه فوری از آشپزخونه رفتن نشستن .همه مرتب و منظم نشسته بودن خواهرای شوهرم دخترای عموش همه . یادمه هرچی میشستم تموم نمیشد خیلی خیلی ناراحت شده بودم آنقدر که داشتم به طلاق فکر میکردم آنقدر حرص خوردم که چقدر بیشعور بودن همشون 

بعد اومدم اینجا تاپیک زدم گفتم کارشون چقدر بد بود والا مهمون پاشده ظرف بشوره چرا بری ظرفای یخچال خالی کنی بیاری چرا بقیه شون ک دیدن آنقدر ظرف زیاده نیومدن بگن بقیه ش رو بده ما . آقا توی اون تاپیکم یک نفر نگفت راست میگی همه گفتن حالا یه ظرف شستی چقدر تنبلی و فلان 

بماند ک من خودم کلا آدم ساده ای بودم خیلی زیاد .خلاصه ب همون کارام ادامه دادم و شد وظیفه م . توی پاگشا جاریم یه دعوای بزرگ سر کار نکردن من درست شد اونم بخاطر اینکه تازه سقط کرده بودم حالم خوب نبود 

کاااااار نکنین تو مهمونی . کسی که خودش شعور داشته باشه انتطار کار کردن از مهمونش نداره کسی هم که خواست ناراحت بشه از بیشعوریش هست

اضافه کنم ظرف خیلی زیاد بود حدود سی نفر مهمان بودن . و خب منم تازه عروس بودم پاگشا من بود ناسلامتی .

هرچند ک بعدا متوجه شدم هزارتا مناسبت دیگه هم بوده به اسم پاگشا همه رو یکجا دعوت کزده بودن

یکی از زنداداشای من الان ۱۸ ساله عروس خانواده ماست،از همون اول خونه ما(منظورم خونه مادرمه)دست به سیاه و سفید نزد،حتی درحد یک لیوان جابجا کردن ولی دختر خوب و مودبی هست هیچ وقت بی احترامی ازش ندیدیم،ماهم هیچ وقت سر اینکه هیچ کار نمیکنه حتی بهش اخم هم نکردیم چه برس حرفی زده باشیم در حالی که ما می‌رفتیم خونش یه مقدار درحد معمول کمک میکردیم

الان چند ماهی میشه هرجا دعوت باشه کلی کمک می‌کنه حتی بیشتر از حد معمول (کلا انگار بلد نیست تو این مورد تعادل نگه داره)،برام سوال بود چرا یهو انقد تغییر کرده،چند وقت پیش خونه یکی دعوت بودیم منم رفتم کنارش باهم چندتا ظرفو بشوریم،بدون اینکه من بپرسم خودش تعریف کرد که تو یکی از مراسمای خیلی خیلی شلوغ خونه  مامانش کسی بلند نشده کمک کنه و این دست تنها مونده و خیلی بهش سخت گذشته 

کسی که کمک نکنه،کمکی هم نمی‌بینه 

هرچقدر هم فاز کمک نمیکنم و کمک نمی‌خوام برداریم یه روزی یه جا نیاز به کمک پیدا میکنیم،خانواده زنداداشم هم انقد همه جا رفتن نشستن تکون نخوردن همه یکجا براشون جبران کردن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس وظیفه عروسم نیس چجوریه داماد نبایذ کار کنه زشته عجیبه ولی عروس عجیب نیس خانوما قشنگ تو نقشو باور ...

داماد خانواده پاشه ظرف به شوره؟؟کمک مردا یه جور دیگه هست و تو زمینه ی دیگه ای 

چرا همه چیزو قاطی میکنید

اگه اینجوریه کولرم خراب شد زن چرا نباید بره رو پشت بوم درستش کنه؟کمک باید باشه ولی هرکی تو زمینه خودش

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

داماد خانواده پاشه ظرف به شوره؟؟کمک مردا یه جور دیگه هست و تو زمینه ی دیگه ای چرا همه چیزو قاطی میکن ...

این حرفا یکم قدیمی نشده ؟

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

خیر قدیمی نشدهالبته برا کسایی که فک میکنن اسمون دهن باز کرده و فقط اینا ازش اومدن بیرون قدیمیه

اصلا به آسمون دهن باز کردن ربطی نداره عزیزم 

منظور من حرفی بود که شما زدید و ظرف شستن و صرفا یه کار زنونه دونستید 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

اصلا به آسمون دهن باز کردن ربطی نداره عزیزم منظور من حرفی بود که شما زدید و ظرف شستن و صرفا یه کار ز ...

نه عزیزم بد برداشت کردید منظور من این نبود که صرفا زنونه است تو خونه واقعا باید کمک بدن اگه زنونه بود که الان بهترین اشپزای رستورانا مرد نبودن که

بحث من اینه که بعضی از کاربرای اینجا معتقدن که عروس نباید ظرف بشوره چون دامادم ظرف نمیشوره

درصورتی که توی جمع کارای دیگه ای به عهده مرداست

مثل خرید و .....

به عبارت دیگه پیش نیازا

نه عزیزم بد برداشت کردید منظور من این نبود که صرفا زنونه است تو خونه واقعا باید کمک بدن اگه زنونه بو ...

ببینید واقعا ما نمیتونیم برا مهمان تعیین تکلیف کنیم که الا و بلا کمکمون بده 

میزبان استارتر و همسرش بودن ..پس پذیرایی به عهده این دو نفر بوده 

متقابلا استارتر هم میتونه بره خونه برادرش و کاری آن نده..دقیقا مثل زن برادرش 

ببینید واقعا ما نمیتونیم برا مهمان تعیین تکلیف کنیم که الا و بلا کمکمون بده میزبان استارتر و همسرش ب ...

بله نمیتونیم تعیین کنیم نه میزبانم اسی نبوده مادرش بوده 

بله باید همینکارو کنه

بله نمیتونیم تعیین کنیم نه میزبانم اسی نبوده مادرش بوده بله باید همینکارو کنه

نه عزیزم میزبان اسی بوده 

تامیک رو دوباره بخونید،  نوشته اومدن خونمون ، مامانم هم دعوت کردم 

مهمونی خونه استارتر بوده

‌گفت میخواست پوشک عوض ‌کنه..اگر میخواست شیر بده باباش اومد گفت مامانت تنهاست باید پس بیا شیر بده ... ...

نوشته هم پوشک هم شیر حالا بحث این نیست اصن شاید شوهره اسی نگران وضع مادرزنش بوده گفته اسی سریع بیاد جمع و جور کنه همه چیو و اینا

بهترین راهش اینه اسیم رفت خونه اونا دست به چیزی نزنه یا اونم اذیت میشه بعد کمک میکنه یا چیزی نمیشه اسی و مادرشم دیگه به اون کمک نمیکنن مسالمت امیز زندگی میکنن

ببخشید وقتی پسر طرف و عروسش نشستن روی مبل و کاری نمیکنن چرا دامادشون باید کار کنه؟؟؟

خوب داماد میزبان بوده

میزبان کار نکنه کی کار کنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید