2777
2789
عنوان

میدونم اینجا همه طرفدار عروسن ولی به نظرتون کار عروسمون بد نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 9448 بازدید | 278 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کار شوهرت خیلی عجیب بود پاشو بیا مادرت دست تنهاس خب خودش چرا کمک نکرد میبینه شما دستت بنده پدری براد ...

ببخشید وقتی پسر طرف و عروسش نشستن روی مبل و کاری نمیکنن چرا دامادشون باید کار کنه؟؟؟

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

به  نظر من مهمونی رفتن و مهمونی دادن یه سری اداب و رسوم داره ..

صاحب خونه نباید توقع داشته باشه مهمون کمکش کنه ظرف بشوره و ظرف ببره و بیاره ...

ولی از اونورم نباید مهمون دیگه فقط یه گوشه بشینه و دست به سیاه و سفید نزنه باید یکم وجدان داشته باشه خودش یکم کمک کنه ...

من تو حالت عادی هیچ وقت از مهمونامون انتظار ندارم کاری رو انجام بدن خونمون و تا جاییکه بتونم اصلا نمیذارم مهمونامون دست به چیزی بزنن .. ولی وقتیم میرم مهمونی سعی میکنم مراعات میزبانو  بکنم تا جاییکه میتونم کمک کنم بهشون 

تو ازاری /تو دردی /یه دیوار بلندی 🌱

من حق به تو میدم حالا نمیگن پاشو کل ظرفها رو تنها بشور یا اینکه بلند شو کل خونه رو جارو کن ولی کمک کن لااقل سفره رو جمع کن مادر شوهر داره ظرف میشوره بگو مامان من کف مالی کنم شما آب بکش اینطوری خوبه ولی اسی  چون خانواده همسر خودم ناجنسن منن تصمیم گرفتم عین عروستوت بشم بعد ۱۴ سال نیکی کردن بهشون 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

از عروس ۲ماهه عقد کرده پرتوقعی هست کمک کردنچطور مادرت از صبح هزارتا کار کرده ۵تا ظرف جمع کردنی جلو ع ...

عزیزم جلو گاوم غذا بریزی با دمش آخورشو تمیز میکنه

این ی زن تنها

سفره چیده شده رو نتونست چهارتیکه بیشتر کمک کنه و کمتر به آقاشون بچسبه

عجب آدمایی هستینا

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌

والا ما چنتا جاری هستیم یکی پزشک یکی بانکی یکی حسابدار یکی بیمه و ۲تا خانه دار با هم رفت و امد خاصی نداریم اما سالی مثلا ۲بار خونه مادرشوهر جمع شیم هر کی یه طرف کارو میگیره هیچ کس نمیشینه بقیه کار کنن خواهرشوهرمم با ما کار میکنه

درسته با جاریا رابطم خوب نیست اما خداییش شخصیتشون جوری نیست خودشونو تافته ی جدا بافته بدونن

والا ما چنتا جاری هستیم یکی پزشک یکی بانکی یکی حسابدار یکی بیمه و ۲تا خانه دار با هم رفت و امد خاصی ...

آفریییین

من تمامم زنعموهام معلم و وکیل و... اینان

فقط یکیشون خانه داره بخدا قسم همه جمع میکنن الی اونو و دختراش

اصلا به قیافه گرفتن نیست

به شعور شخصه

حالا خانوادتن کلا ۶ ۷ تا فقط مادر و دخترن

یعنی ظرف جلوی اونارو سه نفر فقط میخاد جمع کنه

تازه غذا که میخورن میگن خدا قبول کنه انگار نذریه

کلا من از وقتی بدنیا اومدمم یادم نمیاد شام خونشون دعوت شیم

فقط میخورن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌

آفریییینمن تمامم زنعموهام معلم و وکیل و... اینانفقط یکیشون خانه داره بخدا قسم همه جمع میکنن الی اونو ...

بخدا خواستم بگم گفتم الان همه میریزن سرم بین ما هم اون ۲تا جاری خانه دار بعضی وقتا اداهایی از خودشون درمیارن که اون جاری دکتر کرک و پرش میریزه😂

بخدا خواستم بگم گفتم الان همه میریزن سرم بین ما هم اون ۲تا جاری خانه دار بعضی وقتا اداهایی از خودشون ...

البته یکی دیگه از زنعمو هامم خونه داره

پابه پای همه هم کار میکنه

خدایی خیلی زوره مهمونی به اون بزرگی ی عده بشینن 

ما ک ی سفره میندازیم خونه ۵ فرشه از این سر تا اون سر 

هنوز بچه هارو تو اتاق خوابا میفرستیم

از بس که پر جمعیتیم ماشالله

بعد فکر کن اون سفره رو ی عده خاص همیشه جمع کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌

منم خوشم نمیاد مهمون کار کنه در حد سفره باز کردن ظرف بردن کافیه تازه اونم اگه تعداد زیاد باشه کم با ...

والا بخدا

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

من از همون اول که نوشتی همسرت اومده گفته بیا کمک تو ذهنم این سوال شکل گرفت که همسرت و برادرت کاری نمیکردن که همسرت اومده به شما گفته؟

۱۵ صفحه هم خوندم دیدم جوابی به این سوال کاربرا ندادی که پس شوهر خودت چی؟ چون اون میزبانه و وظیفه اونه کار کنه در ابتدای امر، مهمان اگر کاری بکنه لطفشه.

دختر خوب درک میکنم با دیدن کار کردن مادرت ناراحت و احساساتی شدی، ولی به این فکر کن چرا از عروس خانواده توقع هست اما از داماد نیست!!من انقد رو این موضوع حساسم که شوهرمم قبول داره اینو و هروقت مهمون بیاد اصلا اجازه نمیده کسی ظرف بشوره و میشینیم و دور هم حرف میزتیم بعد که مهمونا رفتن ظرفها رو میشوریم، در درجه اول شوهر شما باید مانع مادرتون میشد .

بعد اینکه من هم تازه عروس بودم راستش روم نمیشد بار اول که رفتم جایی پاشم برم تو آشپزخونه طرف، وایسم ظرف هم بشورم(که راستش بین ما مرسومه بار اول که عروس رو هرکس دعوت میکنه نمیزارن کار کنه)،خلاصه عروستون هم بار اوله اومده و شاید هنوز یخش آب نشده

اما در درجه اول شوهرت رو عادت بده همکاری کنه هرچقدر هم که خسته باشه و کار داشته باشه 

خاک توسردختره ی ندیدپدیددست شوهرشو گرفته نشسته رومبل

دختره ی فندق مغز شوهر ندیده

اسی حق داری تا قیامت باید بشقاب میدی فرق سرش

کاش آدما به اندازه ی دروغ هاشون زیبابودن.