2777
2789
عنوان

لطفا بیاین یکی تلگرام اومده میگه

265 بازدید | 52 پست

یه ادم ترکیه ایه میگه من شمارتو میدونم میتونم دربیارم کجا زندگی میکنی فلان میکنم و اینا🥲🥲🥲

چیکار کنم دروغه نه

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یا حسینواسه منم تو واتساپ اومده بود ولی الکی بود

چیکار کنم میترسم

شمارم باز بود 

حالا میگه شمارتو دارم فلان کار میکنم اینجوری میکنم به من گفت عکس تلتو برام بفرست و غیره وگرنع و خیلی چیزای دیگه🥲

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
بیشتر ببینید
بلاکش کن بابا

ولی شمارمو داره واقعا ترکیه ای هستش طرف

اسمم شمارم و سال تولدم(هرچیزی که تو تلگرام بود رو داره)

بیشتر ببینید
چرت میگه بابا بلاک کن

ولی شمارمو داره واقعا ترکیه ای هستش طرف

بیشتر ببینید
بلاک. کلاهبردارن

شمارمو داره واقعا ترکیه ای هستش

حالا میگه عکس تلتو بفرست ببینم با کیا حرف میزنی فرستادم مجبور بودم میگه به بابات زنگ میزنم میگم به یکی شماره دادی

تماما چرت و پرت میگفت

بیشتر ببینید