2777
2789
عنوان

میدونم اینجا همه طرفدار عروسن ولی به نظرتون کار عروسمون بد نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 9448 بازدید | 278 پست

من خونه دورترین اشنا هم میرم برای شام کمک میکنم

حتی شده سفره جمع کردن

کل خانواده و فامیلامون همینن

وقتی میزبان زحمت کشیده هزینه کرد

و غذا و ... درست کرد

حداقل یه سفره جمع کردن که چیزی نیست در برابر این زحمت

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین من خودمم همه جا کمک میکنم  چون طرف خسته شده عدا پخته تمیز کرده لطف کرده منو دعوت کرده ولی خب یه سری نمیکنن داداشت می‌کرد شوهرت میکرد مامانت خسته نمیشد .حالا عیب نداره فهمیدی چجور آدمیه شمام رفتین خونش،کمک نکنید  شاید متوجه بشه . شایدم همینجوری اوکیه میگه من کمک نمیکنم شمام نکنین بهر صورت آدما فرق دارن 

بستگی به فرهنگ خانواده‌ها داره. خودم دوست ندارم خونه کسی بیشتر از سفره چیدن و شاید جمع کردن کمک کنم، چون با لباس مهمونی برام سخته. وقتی هم مهمون دارم، نهایتش اینه که میزناهارخوری رو خلوت کنم؛ کارهای آشپزخونه بعد از رفتن مهمون‌هاست.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
اره دقیقا من خونه غریبه هم برم معذبم کمک نکنم

خب عزیزم چرا چندنوع غذا درست کردی؟ 

همون یه دونه درست میکردی با یه دسر تمام 

که بعدش بتونی کمک مادرت بدی 

آره عزیزم کاره عروستون جالب نبود 

ولی خب شاید مثلا خواسته کار نکنه که براش وظیفه نشه 

نمیدونم ولی اگه میدونه مادرتون مريضه باید کمک می‌کرد من خودم خواهرشوهرام و مادرشوهرم باشن کمک نمیدم خیلی زیاد چون مادرشوهرم از منم سالم تره فقط برا جلب توجه ناله میکنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
ببین من خودمم همه جا کمک میکنم چون طرف خسته شده عدا پخته تمیز کرده لطف کرده منو دعوت کرده ولی خب یه ...

آره خب منم همینم ولی برا کسیکه اخلاقش رو میدونم و میشناسم و میدونم از کمک کردن من سواستفاده نمیکنه بعدها برام وظیفه نمیشه انتظار و توقع ایجاد نمیکنه 

ولی خب برا مادرشوهر و اینا چون جدیدن و اون اوایل آدم شناخت کافی نداره ممکنه اینجور باشه شایدم نمیدونه عروسشون که مادرشوهرش عمل کرده و بیماره چون برا آدم بیمار کلا قضیه متفاوت میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

ولی خب دختره تازه عقد کرده عزیزم نمیشه هم خیلی انتظار ازش داشته باشی شمام نباید بهش میگفتی از همین اول که چون شما دوری و اونا نزدیکن هوای مادرتو داشته باشن چون ممکنه با خودش فک کنه ‌ما پرتوقع این و انتظار دارین از همین الان براتون کلفتی کنه شاید براهمین بلند نشد کمک نکرد که توقع و انتظار ایجاد نشه بلاخره بازم تازه عقد کرده طبیعیه اینجوری رفتار کنه 

کاش بزاری حداقل یمدت بگذره باهاتون بیشتر آشنا بشه بعد که خواست بره سره خونش اگه خونه شون نزدیک بود اینجوری بهش میگفتی که فکر دیگه نکنه باخودش 

بیشتر ببینید
چرا داداشتون و همسرتون کمک نکردن؟

آخ دقیقا

جالبه واسه عروسش که عضو جدید محسوب میشد این همه توقع دارن ولی از همسر و داداششون نه 🥲

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

چ کاریه واسش این همه مدل غذا پختین

دفعه دیگ اومد واسه ناهار تخم مرغ آبپز 

وشام هم سیب زمینی آبپز بزارین صبحونه هم نون و پنیر همین

جالب اینجاست شوهرت که غریبه بوده بیشتر دلش سوخت واسه مادرت تا خان داداشت که پسرشه این اتفاق اینجاش منو بفکر برد

کار شوهرت خیلی عجیب بود پاشو بیا مادرت دست تنهاس خب خودش چرا کمک نکرد میبینه شما دستت بنده پدری براد ...

باز خوبه شوهرش یه شعور و درکی داشت حداقل اومد به خانومش گفت بره کمکش

داداشش که ککشم نگزیده 

جالبه روز خواستکاری مادرش به مادرم میگه دخترم باردار بشه ما ازت توقع داریم کمک کنیبعد ماملنمم گفت دخ ...

عزیزم چرا از داداشت و همسرت انتظار نذاشتی کمک کنن اگه برادرت بلند میشد کمک می‌کرد خانمش هم یاد می‌گرفت کمک کنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

کاری با موضوع و این چیزا ندارم ولی اینایی ک خرده گرفتن ب اسی ک نون و پنیر میدادی توقع نداشتیو فلان همینان ک شاهد تایپک ردنای هرروزشونیم دعوت شدیم فلان غذارو گذاشتن افطاری رفتیم اینو گذاست اونو نذاشت و هزار جورر مزخرفات دیگه انقد روابط ناجور شده و همش دلخوری پشت دلخوری ک ادم میگه بشینم تو خونه نا جایی برم ن کسی بیاد چه وضعشه همه خودهواه شدن و جاه طلب و مغرور