2777
2789

اوایل عقدم من خیلی تنها میشدم مادر شوهر و خواهر شوهرم خیلی تیکه مینداختن یا سوال های خصوصی می‌پرسیدن

شوهرم که بود اینکارو نمی‌کردن یا حداقلش خیلی کم تر میشد حرکات زشت شون 

برای همین میگم آدم نباید بدون شوهر پیش خانواده شوهر تنها باشه 😂😂

من که از این به بعد هر وقت برم به شوهرم میگم تکون نخور از پیشم این چند ساعت 

ما اگه بدون بابام بریم خونه فامیلای بابام کسی آدم حساب مون نمی کنه

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید

والا دوتا زن داداشام همیشههه تنها خونه ی ما میان تاحالا نه از گل کمتر گفتیم بهشون نه سوالی کردیم

ظهر میان دو شب برمیگردن همشم مامانم جلوشون دولا راست میشه🙂

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا چندبار تنها باشید تا خود واقعیشونو ببینید

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید

عقد که اصلا نمی‌رفتم

بعد عروسی سالهای اول هرموقع کار داشتن دعوت میکردن و شوهرم کلا داشت اونحا یه کاری میکرد پیش من نبود

تا شوهرخواهر شوهر رو میکوبیدن سر شوهر من

دیگع به شوهرم گفتم کارت دارن من لازم نیسا بیام که

اصلا خانواده شوهر ربطی به عروس ندارن که بری بطنشون

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید