2777
2789
عنوان

از مادرم دلخورم عید دعوتم نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 17490 بازدید | 305 پست
ای وای کاملا درک‌میکنمدقیقا شوهر منم اون اوایل خیلی خوبی میکرد ولی هیچ خوبی ندیدیم یه بار یه غذای در ...

منم برگردم دیگه یه مدت طولانی نمیام.

احمقم ۳_۴ میلیون کرایه میدم میام اینارو ببینم تهش خواهرمو که رفته صیغه شده بیشتر احترام میذارن.

خیلی دلم میخواد زودتر بگذره برگردم خونم

بنفشه🍃

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچ حکم و قاعده ی کلی در دنیا وجود نداره بچه از مادرش توقع نداشته باشه از کی داشته باشه ‌؟

اين نظر شماست و اونم كه نوشتم بالاتر نظر منه 

من خودم رو اين قاعده كار مى كنم

يا كار خوبى انجام نميدم يا اگه انجام دادم توقع ديگه ندارم

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
بی دعوت میریم تحویل نمیگیره

به نظرم وسایلی رو که براش میخری رو هر بار یکیش رو ببر ، و به بهانه بردن وسیله برو خونش ، و بعد اظهار گرسنگی کن مثلا.. و با هم غذا درست کنید . اینطوری دیگه دعوت نمیخواد. و چون وسیله بردی کمتر بی اعتنایی میکنه بهت

زن عموی منم بی مهره به شدت نسبت به یکی از دختراش

دوتا دختر و یه پسر داره

پسرشو محل نمیدادتومجردی،بعدا پسرش ازدواج کرد پدرزنش خیلی پولداره دستوبال ابنم گرفت الان وضعش خیلی خوب شده یهو زن عموم نظرش عوض شد و الکی محبت میکنه بهش

یکی دیگه از دختراشم خیلی دوس داره اما دختر آخریشو اصلااا بیچاره انگار مادرش نیس نامادریشه نه دعوت میکنه نه مادری میکنه هیچی

اره شوهرمو دوست نداره میگه زشته میگه خواستگار بهتر از این داشتی میگه دخترخالهتو نگاه شوهرش چقدر خوشگ ...

ببین حسم میگ که مامانت فک میکنه ک شوهرت یه داماد بده که تو خیلی دوسش داری به خاطر اون مثلا دیگ کارای قبل و نمیکنی یا زیاد طرفش نمیری گارد پیدا کرده نسبت بهتون 

چون مطمئن باش اینکه امروز نیامده حتی دم در ببینت از بی محبتی نیست از گاردی ک داره و از لج کردن چون قطعا بقیه فامیل متعجب میشن شاید حتی پیش بقیه بگه ک دخترم و دامادم فلانن ...... 

زن عموی منم بی مهره به شدت نسبت به یکی از دختراشدوتا دختر و یه پسر دارهپسرشو محل نمیدادتومجردی،بعدا ...

دقیقا منم

مریض بودم تو راه زنگ زدم بهش گفتم مامان مریضم یه سوپ بذار ما داریم برای شام میام اونجا.

رفتم دیدم هیچی رو گاز نیست حتی شامم نذاشته بود بعد چند هفته برای اولین بار رفته بودیم

اره داره میدونمچون پدرم خوب نبود و زندگی خودش بد گذشت دوست نداره منم خوشحال باشم

درستش اینه  برای بچش چیزایی که خودش نداشته رو بخواد  اما این حس حسادت  و رقابت با فرزند  اصلا عادی نیست   شاید ذاتن حسودی   ببخشیدا

اره داره میدونمچون پدرم خوب نبود و زندگی خودش بد گذشت دوست نداره منم خوشحال باشم

عزیزم دیگ انتظاری نداشته باش به نظرم تا حدودی کنار امدی تو کمکت و کن سرت پیش خودت بالا باشه دیگ بقیش و کنار بیا