2777
2789
عنوان

از مادرم دلخورم عید دعوتم نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 19206 بازدید | 307 پست

😂واسه همه چرا گوشت میخرین همسر چکارس؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
ببین حسم میگ که مامانت فک میکنه ک شوهرت یه داماد بده که تو خیلی دوسش داری به خاطر اون مثلا دیگ کارای ...

نمیدونم واقعا اصلا شوهرم رو دوست نداره بعد جلوی شوهرم از من ایراد میگیره به شدت با اینکه شوهرم رو دوست نداره مثلا اون اوایل که میومد خونمون یه بار شوهرم رفت چایی ریخت بهو از دست من عصبانی شد که اصلا وظیفه اون نیست

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يا خوبى نكن يا توقع عوضشو نداشته باش

میشه بگی ادم جز پدر و مادرش کیو داره؟!

ادمایی ک هزار مشکل روحی روانی دارند ریشش پدر و مادره.  کمبوود محبت توجه... 

حتی سو استفاده همسر ب خاطر خاتواده خوب نداشتنه

استارتر ک دنیای محبت رو کرده حق داره ناراحت بشه

خدایا شکرت
دقیقا منممریض بودم تو راه زنگ زدم بهش گفتم مامان مریضم یه سوپ بذار ما داریم برای شام میام اونجا.رفتم ...

بخدا اخرالزمان شده قدیما مادرا الکی سرسفره میگفتن سیرم تابلکه بچه هاسون سیر بشن،اما الان... نمیدونم واقعا آب قاطی مهرمادری شده انگار

😂واسه همه چرا گوشت میخرین همسر چکارس؟

برای مادرم چون از اول خرجش با من و داداشم بوده میخرم

برای پدربزرگم اولین بار بود پیشنهاد شوهرم بود

پزشکن

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
اين نظر شماست و اونم كه نوشتم بالاتر نظر منه من خودم رو اين قاعده كار مى كنميا كار خوبى انجام نميدم ...

باشه 

اینجا تبادل نظره و به نظرم به ضرس قاطع نظرت اشتباهه و روش بیشتر فکر کن

میشه بگی ادم جز پدر و مادرش کیو داره؟!ادمایی ک هزار مشکل روحی روانی دارند ریشش پدر و مادره. کمبوود ...

اتفاقا من براى دل خود استارتر گفتم

چون الانم ناراحته خودش داره عذاب مى كشه و غمگينه

پس بهتره توقعش رو صفر كنه و براى خدا كارى كنه و تمام 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
باشه اینجا تبادل نظره و به نظرم به ضرس قاطع نظرت اشتباهه و روش بیشتر فکر کن

ديگه به قول شما تبادل نظره  و منم نظر خودمو گفتم 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
نمیدونم واقعا اصلا شوهرم رو دوست نداره بعد جلوی شوهرم از من ایراد میگیره به شدت با اینکه شوهرم رو دو ...

با داداشت و زن داداشت چطوره؟ با فامیلا خودش و پدر و مادرش؟

من بعد ازدواج فهمیدم مادر پدرا برای بچه هاشون چه ها که نمیکنن وقتی پدر مادرشوهرم رو دیدم

بیشتر ببینید
با داداشت و زن داداشت چطوره؟ با فامیلا خودش و پدر و مادرش؟

خیلی بهتره خیلی خیلی

ولی باز از اوناهم توقع داره ها این شکلی نیست بگم توقعش صفره یا از داییم اینا

بیشتر ببینید
اتفاقا من براى دل خود استارتر گفتمچون الانم ناراحته خودش داره عذاب مى كشه و غمگينهپس بهتره توقعش رو ...

آدم  که درد دو دل میکنه  نیاز به همدلی  داره  نه اینکه با پتک  بزنی روش  لهش کنی  که صفر بشه  بعد پیش خودمون احساس کنیم محبت کردیم کمک کردیم  بهش  

این روش خیلی خشنه  اصلا جواب نمیده

من بعد ازدواج فهمیدم مادر پدرا برای بچه هاشون چه ها که نمیکنن وقتی پدر مادرشوهرم رو دیدم

اشکال ندارع عزیزم توهم خانواده خودت و بساز برا بچهات از پدر شوهر مادرشوهرت صد پله بهتر باش