2777
2789
عنوان

کسی اینجا برنامه نویس هست

54 بازدید | 6 پست

چه زبان هایی رو یاد بگیری میتونی کار کنی 

من راستش نمیتونم بتونم یا نه میگن خیلی سخته

منم یه آدم بی تمرکز 

کجا آموزش دیدین ؟

این کاربری دومم هست 

اینکه گفتین تمرکز کمی داری قابل درمان هست تمرکز یه چیز اکتسابی هستش نه ذاتی ! هیشکی اولش تمرکز بالایی نداشته و مغز مثل ماهیچس هرچقدر ورزش بدی تقویت میشه 

برای برنامه نویسی هم تمرکز خوبی نیازه اگه بخای تو یه زمینه ی برنامه نویسی موفق بشی شاید لازم باشه ده ساعت بشینی کد بنویسی اگه حاضری اینکارو بکنی به موفقیت های بالایی میرسی

برای شروع برنامه نویسی هم حتما باید دوره ببینید باید اول اصول برنامه نویسی را با استادی خوب و با تجربه طی کنید 

من خودم برنامه نویس وب هستم از دوره ی دوازده قدم استاد نیکزاد در سایت آواسام یاد گرفتم و شروع کردم و بعد از یادگیری اصول و زبان سی پلاس پلاس تونستم برنامه نویس وب بشم و الان به موفقیت های خوبی رسیدم

برنامه نویس وب - بک اند+فرانت اند / نویسنده مقالات فناوری

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینکه گفتین تمرکز کمی داری قابل درمان هست تمرکز یه چیز اکتسابی هستش نه ذاتی ! هیشکی اولش تمرکز بالای ...

تصمیم گرفتم طراحی سایت یاد بگیرم اما نمیدونم از کجا شروع کنم 

بین آموزشگاه های دارکوب و مجتمع فنی و جهاد دانشگاهی موندم 

به نظر شما کدوم بهتره 

این کاربری دومم هست 

اینکه گفتین تمرکز کمی داری قابل درمان هست تمرکز یه چیز اکتسابی هستش نه ذاتی ! هیشکی اولش تمرکز بالای ...

کجا آموزش ببینم بهتره برای طراحی سایت ؟

البته فکر کنم خیلی هم نا مربوط نیست به برنامه نویسی 

ولی خب میخوام طراحی سایت یاد بگیرم 

به نظرتون میشه باهاش درآمد خوبی داشت 

این کاربری دومم هست 

کجا آموزش ببینم بهتره برای طراحی سایت ؟البته فکر کنم خیلی هم نا مربوط نیست به برنامه نویسی ولی خب می ...

من هرچی لازم بود توضیح دادم با این طرز فکرتون خیر به درآمدی نخواهید رسید. موفق باشید

برنامه نویس وب - بک اند+فرانت اند / نویسنده مقالات فناوری