2777
2789
عنوان

تیپام معمولی و ارزونه خجالت میکشم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1738 بازدید | 91 پست
اره عزیزم لباسام بیشتر مدنظرمه آخه همه مارک میپوشن من لباسام در حد معمولیع تمیز و اتو کشیدس ها ولی ق ...

گوشی که واقعا ملاک تو خوش استایل بودن نیست اینو جدی میگم... اما عزیزم من چون خودم پوشش برام اولویته خیلی راحت بهت میگم سعی کن سعی کن البته نه همیشه پول دوتا شلوارهایی رو که میدونی با ی شستشو کدر میشن و وا میرن و جین اصل نیستن رو بدی یه جین با برند خوب ..بنظرمن ضرر نمیکنی و عمری هستن به اصطلاح هرچقدر پول بدی همونقدر اش میخوری... این نظر کاملا شخصیه 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان لباس ها برند و ساده شده ..حتی رنگ ها نود ترند شده ..لباس های پرزرق و برق حتی تو تن بچه ها هم نی ...

والا من همین هفته ی پیش ایران بودم اکثریت واسه نوروز مانتوهای طرح دار تن شون بود در حالی که من یه بلوز و شلوار اچ اند ام مشکی ساده ساده تنم بود بدون هیچ طرحی و گشاد ! 

یا این همه آرایش های مختلف رو صورت خانم ها یا این همه ناخن های کاشت ،این همه بینی های عمل شده تو ایران .کلی طلا مخصوصا النگو تو دست خانمها،کفش های پاشه بلند تو خیابون پوشیدن !! 

جای فکر به عمل و اینا یفکری به حال اعتماد بنفست کن.

از اون اینستای لامصب هم بیا بیرون.

برعکس پولدارا اینجوری نیستن خودشونو خفه کنن تو عمل و ژل و اینا.

فقط شیک میگردن 

واقعن میگید؟ من ذره ای اعتماد ب نفس ندارم

می تونی خودت سایت های لباس های برند خارجی را یه نگاهی بکنی ببینی چقدر لباس ها ساده هستن اصلا قابل قیاس با لباس هایی که تو ایران و ترکیه فروخته می شه نیستن .وضعیت مصرف لوازم آرایشی و عمل های زیبایی که دیگه هیچی

آخه دیگران منظور فروشنده ها تحویلت نمیگیرن آدمای بیرون باهات بد صحبت میکنن

غغلط کردن پررو وبااعتماد ب نفس جوابشونو کوبنده بده 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

والا من همین هفته ی پیش ایران بودم اکثریت واسه نوروز مانتوهای طرح دار تن شون بود در حالی که من یه بل ...

به فضیه که یه سری اسپرت پسند هستن یک سری کلاسیک واقفین دیگه؟! ناخن کاشت شده هم که علاوه بر زیبایی و مرتب بودن روحیه رو هم تقویت میکنه (البته نه هر مدلی) 

میکاپ هم که نوع خلیجی و خطی از بین رفته کلا داعم ترنده مثل شید ...به کل میکاپ داره دمده میشه 

درضمن النگو و اکسسوری هیچ وقت دمده نمیشه و ترنده و لازمه ی هراستایلیه..من خودم امروز ی ست ورزشی اوکلی پوشیدم با اکسسوری که شامل سه تا دستبند و یه انگشتره بزرگه که همیشه استفاده میکنم...اینکه شما نمیپسندی دلیل بر زشت بودنش نیست...

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

چرا اینقدر اعتماد به نفست پایینه استارتر؟ من میتونم اینجوری باشم ولی واقعا ساده میپوشم و عملی هم نیستم اصلا حوصله این چیزا رو ندارم فقط به پوستم و دندونام میرسم و همیشه هم تمیز و مرتبم یعنی واسم مهم نیست مدل مانتوم چیه مهم اینه بوی عرق نده و چروک نباشه تا حالا با کفش خاکی بیرون نرفتم این چیزا واسم مهم تر از عمل و فیلر و زاویه و مارک لباسه

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️