2777
2789

واقعا برای کسی ارزش ندارم ..خیلی حس بدیه اوووف اینکه کسی دوستت نداشته باشه ..خیلی مسخره اس پس واسه چی زنده ام .‌.زندگی کسل کننده ..چرا نمیتونم خودمو دوست داشته باشم خدا .. اما وقتی یه نفر حس کنم دوسم داره چ مرد چ زن فرقی نداره حس میکنم خیلی با ارزشم از خودم خوشم،میاد کافیه یه نفر از من بدش بیاد از خودم متنفر میشم

.

دنیا بازتاب درون توست...

اگر خودت را دوست نداشته باشی، خداوند کسانی را سر راهت قرار می‌دهد که دوستت ندارند، تا بفهمی که به عشق خودت نیاز داری، نه تأیید دیگران.

اگر نتوانی خشمت را کنترل کنی، موقعیت‌هایی برایت پیش می‌آید که خشمت را برانگیزند، تا یاد بگیری چگونه آرامش را درون خودت پیدا کنی.

اگر با هر سختی جا بزنی و پر از ناامیدی شوی، مشکلات بیشتری سر راهت می‌آید، تا بیاموزی صبر و امید، کلید عبور از دشواری‌هاست.

اما اگر ایمان داشته باشی، مثبت فکر کنی و برای آینده‌ای روشن تلاش کنی، همان خواهد شد که باورش داری. خداوند طبق نیت و تلاشت به تو می‌بخشد.

زندگی انعکاس درون توست... پس نیک بیندیش، نیکو ببین، و نیکو عمل کن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخوام متن طولانی بنویسم

این حسو حالت از بچگی باهات اومده تقریبا همه ما این حسو کم و بیش داریم ولی بعضیا میتونن یا تونستن کنترلش کنن یا هم مثل شما درگیرش شدن تو باید کم کم رو خودت کار کنی کار یه شب نیس

قسنگ بود ولی بنظرت حقیقت داره این توضیحات؟؟

آره من باهاش روبه رو شدم 

خدا کسانی رو رو به روم قرار داده که آنقدر به من لطف دارن و دوستم دارند یکیشون میگفت نمی دونم چرا همش از نو انرژی مثبت انگار می گیرم 

دوس دارم باهات دوست باشم

نمیخوام متن طولانی بنویسماین حسو حالت از بچگی باهات اومده تقریبا همه ما این حسو کم و بیش داریم ولی ب ...

بنظرم اگه کسی خودشو دوست داسته باشه اوج کماله یعنی خیلی خفن میشه اون موقع زندگی 

نمیخوام متن طولانی بنویسماین حسو حالت از بچگی باهات اومده تقریبا همه ما این حسو کم و بیش داریم ولی ب ...

بنظرم اگه کسی خودشو دوست داسته باشه اوج کماله یعنی خیلی خفن میشه اون موقع زندگی 

مگه تو خودتو دوست دازی؟

بزار بهت بگم خودتو دوس داشتن به معنی خودشیفتگی نیس مغرور بودن نیس

یعنی برای خودت وقت بزاری مثلاً 

بری باشگاه 

با دوستات تفریح کنی 

وقتی برای حال خوب خودت بزاری 

یکی کلاس هنری می‌ره یکی باشگاه می‌ره یکی ادامه تحصیل میده

یکی غروب واسه خودش چای می‌زاره کتاب مورد علاقه رو میخونه

کیک مورد علاقه رو میخوره و میخوره