2777
2789
عنوان

از مادرم دلخورم عید دعوتم نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 17490 بازدید | 305 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوب مامانشه ادم خونه مامانش نره خونه کی بره معلومه ادم انتظار داره که دعوت کنه

پس شايد من غير عادى ام

مامانم دنيارم دعوت كنه منو دعوت نكنه ناراحت نميشم 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
پاشو برو خونت نمیشه؟کاش زنگ میزدی همسرت میومد دنبالت

خیلی راهم دوره. همسرمم چن روز تعطیله میخواست بره خونه باباش. اونجا دیگه از اینجا بدتر. مجبورم تحمل کنم وگرنه شوهرم سرکوفتم میزنه بهم تو غربت که خونه بابات اذیتت میکنن نمیمونی

بنفشه🍃

چه همسر خوبی داریخدا به زندگیت برکت بده عزیزممن ۸۰۰ کیلومتر پاشدم اومدم خونه مامانم شوهرمم به زور آو ...

ای وای کاملا درک‌میکنم

دقیقا شوهر منم اون اوایل خیلی خوبی میکرد ولی هیچ خوبی ندیدیم یه بار یه غذای درست و حسابی جلومون نذاشت درحالی که من و داداشم همیشه خرج مامانم رو میدیم و در واقعا از پول ما غذا درست نکرد برای خودمون

نمیشه یه دعوت چیه نمیکنه نمیگم عیدی انچنامی بده ولی پنجاه تومن بده دستمون ما بهش احتیاجی نداریم ولی ...

مامانت کاراش طبیعی نیست فک میکنم افسردگی شدید داره و حالا گارد شدید نسبت به تو و شوهرت پیدا کرده 

پس شايد من غير عادى اممامانم دنيارم دعوت كنه منو دعوت نكنه ناراحت نميشم

بله عزیزم شما متفاوتی

من جوری دلم میشکنه که اسمشونم نمیارم

البته خودم میدونم چه ها که نکردم‌برای خانوادم

در قبال هم‌انتظار دارم

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

مامانت کاراش طبیعی نیست فک میکنم افسردگی شدید داره و حالا گارد شدید نسبت به تو و شوهرت پیدا کرده

اره شوهرمو دوست نداره میگه زشته میگه خواستگار بهتر از این داشتی میگه دخترخالهتو نگاه شوهرش چقدر خوشگله

ای وای کاملا درک‌میکنمدقیقا شوهر منم اون اوایل خیلی خوبی میکرد ولی هیچ خوبی ندیدیم یه بار یه غذای در ...

مامانت قبل ازدواج نسبت بهت چطوری بود مثلا دلسوزی و اینا داشت ؟