2777
2789

خب اندازه ی وسعم میتونم هزینه کنم وقتی میرم بیرون خصوصا بالاشهر خیلی خجالت میکشم چون همه خوشگل و عملین من قیافم عمل و ژل نداره احساس میکنم بیکلاسم یا لباسام ارزونه احساس میکنم گدام خیلی خجالت میکشم انگار ک فقیرم تفریح هم ک میرم خانوما همه موهاشون کراتین و مژه و ژل دارن ولی من هزینشو ندارم و البته علاقه هم ندارم چ کنم قدیما یادمه همه یجور بودیم الان اصلا روم نمیشه انگار از غار اومدم بیرون 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان اونی که عمل کرده خیلی باکلاسه؟برعکس ژل زده ها و عملیا خز شدن خیلی وقته

آخه هرچی هم بخایم بگیم اونا انگار ی سرو گردن بالاترن یا شیکن یا امروزین ولی من موندم تو همون قدیما مثلا امروز رفتم ی پاساژی چرم طبیعی داشت و کیف و کفش گرون خانوما دیدم میرم میخرن وضعا همه توپ لباسا همه گرون و مارک و صورت ها زاویه فک و ژل و بوتاکس ولی من خیلی خجالت کشیدم اونجا در حال دور زدن بودم با لباسای درپیتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید