2777
2789
عنوان

از مادرم دلخورم عید دعوتم نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 17917 بازدید | 305 پست
اره بعد من نگاه میکنم از روز اول ازدواجمون مشکلاتمون همین بوده یعنی مشکلی اضافه یا کم نشده

بشینید حرف بزنید با ارامش  اگه امد کادو بده و اینا تشکر کن بعد بگو بیا حرف بزنیم اینارو بهش بگو 

بگو از اول مشکلامون همین بوده بیا یبار حلش کنیم از فرصت استفاده کن

اره دقیقا از ۱۵ بهمن من مدام مریضم فقط بالا و پایین میشهالان دوباره درد شکم و لگن پیدا کردم

ای بابا چرا آخه مشکل اصلیش چیه که اینطوری میشه؟ تورشن یا آبسه؟

جراحت خوب بوده؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ای بابا چرا آخه مشکل اصلیش چیه که اینطوری میشه؟ تورشن یا آبسه؟جراحت خوب بوده؟

نمیدونم دیگه خسته شدم واقعا

جراح دومم دیگه یکی از معروفترینها بود.

جرات ندارم برم سونو بگن باز تورشن داری یا ابسه هست.

فعلا فقط درد دارم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
مشکل اینه که متشنج میشه بعد بدبختی جدیدمون اینه که شوهرم الان سال اخریه و باید بشینه کم کم برای امتح ...

میدونم برات سخته ولی تا وقتی که قابل کنترله٬ ازش بگذر.

مطمئنا همسرت انقدر عاقل هست که نذاره این کشمکشا بیخ پیداکنه.

یه دوره ای تو زندگی تنش بالائه باید صبرکنی تا به وقتش٬ چون اگه با شناختی که ازهمسرت داری میدونی مطرح کردن این مسائل بحثو متشنج میکنه پس فایده ای هم نداره و اثر بخش نیست.

فقط کدورتا بینتون زیاد میشه٬ همین عکس العملای ضعیفی که پالس دلخوری داشته باشه کافیه.

اگه قبلا شرایط یک واحد پرتنش بود الان دو واحده

علاوه بر تحصیل همسرت شرایط پدرش هم اضافه شده٬ فعلا فقط باید برای رسیدن به یه پایداری نسبی تلاش کنی و اجازه ندی این ناهمواریا به زندگیت آسیب بزنن

میدونم با درایتی و مدیریت میکنی.

ازطرفی سلامتی خودت مهم ترینه٬ بیشتر استراحت کن.

درکنار سلامت جسم به سلامتی روحت اهمیت بده بیشتر دردا درد روحه که اسیباش توی جسم نمایان میشه.

هرروشی که برای آروم کردن خودت تاالان یادگرفتی استفاده کن تا حرص و غصه وعصبانیت و ناراحتی و همه ی حسای منفی رو دور بریزی و خودتو پر از انرژی مثبت کنی.

و اینکه٬ خدا پر از نور و امیده هیچوقت بنده هاشو به حال خودشون رها نمیکنه٬ بهش اعتمادکن.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤