2777
2789
خانوادم هم بابام هم مامانم روانین بخدانامزدمم زیاد خوب نیست تو دوران دوستی یک دوبار خیانت در حد چت ب ...

معلومه عقل تو کلت نیست دختر یعنی چی از این خونه بهتره خیانت از هر چیزی بدتره فردا پس فردا می‌خوای با بچه طلاق بگیری برگردی!

مامان بابات عقل ندارن که بفهمم با این کارشون تو رو چه ناکجا آباده می‌برن حداقل خودت عقل داشته باش و این بلا رو ر بچه‌ات نیار

چون کسی که خیانت کاره اونم دوران نامزدی بابای خوبی ازش در نمیاد واسه خودت مستقل شو برو دانشگاه یه فکر دیگه بکن یکی دو سال دیگه هم گشنگی بکشی رو این ۱۹ سال بهتر از اینه که یه عمر بدبختی بکشی اون وقت بشه یه زن مطلقه با این بیفکری که داری احتمالا بچه دارم میشی اون وقت فقط شکم خودت نیست کم بچه‌تم باید سیر کنی

خانوادم هم بابام هم مامانم روانین بخدانامزدمم زیاد خوب نیست تو دوران دوستی یک دوبار خیانت در حد چت ب ...

به جای این کار احمقانه اعتقادات رو قوی کن. نماز واجبت رو در هیچ حالی ترک نکن تا دلت محکم شده. پاشو برای مشکلاتت بجنگ. بگرد یه کار پیدا کن. حتی به قیمت بد ترین دعوا غذا درست کن و بخور

اون پسره ی الدنگ رو هم از زندگیت بنداز بیرون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب بیشتر درست کنه شب هم بخورید

شماهم جیغ وداد کنید کودتا کنید چیکار میخواد کنه مثلا

یعنی دوستی آشنایی که باهاش رودربایستی داشته باشه نداره بهش بگید 

واقعا چاره ش اینه که شما هم یه تیم بشید خودتون شبا درست منید

وحشی بازی در بیار برو ضرفارو بشکن این مادر نیست شمره بیشتره 

غذا از بیرون سفارش بده هرکی اومد گفت لاغری به شوخی بگو مامانم غذا نمیده تا شاید مامانت بهش بر یخوره

من بودم آشپزخونه رو آتیش میزدم وضیفه کوچیک مادر تامین غذا اگه میگفتی بی پولی درست نیستین اون خونه هرچی هست مال همه هست از بابات پول بگیر برو خوراکی بگیر زخم معده نگیری ای خدا من میام نی نی سایت انقدر حالم بد میشه 

من ازابنوربوم افتادم از۷سالگی دخترم برنج کته میزاره الان ۱۲ سالشه برنج خورش یاماکارونی بلده هروقت گر ...

ای خدااااا ،ننه ،خدا حفظش کنه 🤲🙏 مزه میده دختر آدم براش غذا درست کنه?؟؟؟

گلم من هم تخم مرغ متنفر بودم از وقتی فهمیدم چقدر خوبه واسم روزانه دو تا میخورم میتونی واسه خودت عدسی ...

این چ راهکاریه

نگفت بی پول و بدبختیم ک

مشکل از اخلاق مامانشه عدسی یا چلوگوشت چ فرقی داره اون عصبانی میشه هرچی باشه

الان دیگ دوتا تخم مرغ گذاشتم اب پز شهاخه کسی پشتم در نمیاد من با چند نفر در بیوفتمبابامم خسیسهمیگ هم ...

همون خرما رو تو روغن زرد یا گاوی یا دنبه تفت بده روش ارده.. کنجدی چیزی بریز با نون بخور 

ی راهکار بدم

خاله ای دایی داری صمیمی باشی؟

بگو ب مامانت زنگ بزنن ب ی بهونه بکشنش بیرون خونه خودشون مثلا

تا رفت بیرون سریع  ی چیزی بپز بخور یا فریزش کن

چندتاخواهر برادر داری 

اول اینکه با بابت صحبت کن. بگو من میخوام از این به بعد اشپزی کنم و مامان حق اعتراض نداره. اونقد لاغر شدم که مسخره خاص و عام شدم. شما ک نمیخواستین یک غذا ب بچتون بدین چرا مارو به دنیا اوردین؟؟؟

دوم  برا مادرت تعریف کن فلانی خسیس بود افتاد مرد شوهرش رفت زن دوم گرفت بیا و ببین چه خرجا میکنه. و عشق و حال

سفره میندازه از اینور خونه تا اونور چندرقم غذا. شوهرش الان خوشحالتره. دو روز دنیا برا کی جمع میکنی ؟