2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقد مادرتون شبیه دخترخاله منه نخورد نداد بچه هاش لاغرمردنی بعد ماشین خریده  و خونه ساخت  همیشه بچه هاش گرسنه بودن  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳

بیشتر ببینید

دوستان باور کنید هستن همچین کسایی من خواهرم یه دوستی داشت مادرش میخواست ماکارانی شکل دار درست کنه می‌شمارد مثلا میگفت ده دونه برا فلانی ده دونه برا بهمانی بعد بچه هاشم سو تغذیه گرفته بودن بعد وقتی میرفتن خونه فامیل میومدن برا ما تعریف میکردن که سیر دلمون غذا خوردیم 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

بله هستن این مدل آدما. البته قدیما بیشتر بوده. 

مادرشوهر منم این مدلی بوده چون خودش اهل خوردن نبوده به بچه هاشم خیلی کم غذا میداده، خواهر شوهرم میگه مادرشوهرم غذای زیاد خوردن رو‌بد میدونسته

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
دوستان باور کنید هستن همچین کسایی من خواهرم یه دوستی داشت مادرش میخواست ماکارانی شکل دار درست کنه می ...

مگه گفتن نیستن 🙄خیلی هستن بسته به تربیت بچگی داره مثلا همین دخترخاله ام مادرش که خاله ام باشه نمیذاشت نون بردارن بخورن بچگی 😐😑نمدونم چرا میگفت معده اشون خراب میشه ریزه خوری که الان ایطوری شده با بچه هاش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳

بیشتر ببینید
مگه گفتن نیستن 🙄خیلی هستن بسته به تربیت بچگی داره مثلا همین دخترخاله ام مادرش که خاله ام باشه نمیذا ...

اره والا بعضیا میگن باور نمی‌کنیم آخه واقعا میگم خیلیا هستن اینجورین

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
اره والا بعضیا میگن باور نمی‌کنیم آخه واقعا میگم خیلیا هستن اینجورین

خداروشکر حتما دوربرشون ندارن از اینجکر ادمها 😪ماهم اگه همسایه نمیشدیم با دخترخاله ام نمییفهمیدم اینجور زندگی میکنن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
بچه هاش دختر یا پسر ؟الان چند سالشونه ؟ با مادرشون چطوری رفتار میکنن ؟

دخترو پسر  بزرگن پسر ازدواج کرده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

ما عروسمون چنین مادری داشت...و داره. من باور کردم. اگر به چیزی دست میزدن پدره با تسبیح میزدشون مادره با فحش. مادره تا دماغش طلا هست. پدره حسابش پر پول.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎