2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توهم جیییییییییییییغ بکش😊❤️👍🏻

بابات چیزی نخرید انقدر جیغ و داد کن که مجبور بشه بره بخره نخرید پول بگیر برو بخر پول نداد برو سوپری محلتون خرید کن بزن به حسابش اون نشد کارتشو بردار از دیجی کالا قسطی خرید کن اس ام اساش بره برای بابات 

این از بابات

میرسیم به مامانت

وقتایی که خونه نیست یا خودت بفرستش بیرون دنبال نخود سیاه آشپزی کن بذار رو گاز اومد جیغ کشید توهم جیغ بکش

انقدر جیغ بکشه انقدر جیغ بکش تا عادت کنه

هر روز صبحانه ناهار شام درست کن بخور 

بالاخره عادت میکنه

پریودم بودی نتونستی آشپزی کنی زنگ بزن سفارش بده مامانت میره جلوی در میگیره پولشم حساب میکنه

جلوی بعضی از پدر مادرا باید بدتر از خودشون بود تا سرعقل بیان

فقط نگیری جرشون بدیا 

اما کوتاهم نیا

فوش میده کفر میکنه میزنه تو سرش

میگم اسی اومدیمو رفتی سر خونه زندگیت خدایی نکرده همسرتم یه کاری کرد همینحوری نمیتونی از حق خودت دفاع کنی میگی نمیتونم حوصلع ندارم و فلان بنظرم اصلا ادم بی اراده ای هستی یا ترسویی همه ادمای دنیا دارن واسه رفاهشون زندگی میکنن تلاش میکنن وتسه اینکه شکمشونو سیر کنن ت غذا درست کن بخور بذار اینقد جیغ بکشه خودشو بکشه تو‌کارخودتو بکن یه مدت بهش اهمیت ندی بالاخره کوتاه میاد نیومدم بهش اهمیت نده

عزیزم رابطشوم با مادرشون خوبه ؟ چون این اخلاقای بدی که مادرش داشت حتما روشون تاثیر گذاشته .با مادرشو ...

زیاد رابطه نداریم قبلا همسایه بودیم الان سالی یک بار میبینمشون دخترش خیلی فهمیده اس خلاف مادره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳

بیشتر ببینید
مرغ و ماهی و گوشت و برنج و روغن و همهههه چی زیاددد تو یخچال داریمنامزدم بیچاره هروقت میاد خونمون دست ...

به نامزدت بگو مواد غذایی نخره نیاره پول همونو بده آجیل بگیره قایم کن تو وسایلات خودت تنها بخور 

ازش پول بگیر به جاش برو بیرون موز و نون شیرین بخر بخور 

ازین کارا که میتونی کنی

همهه چی داریم کارت بابامو بردارم؟؟ بابام عیدی های ک نامزدم بم دادو ازم‌گرفته بهشون ندم‌ دیگ دعواس ب ...

چه آدمایین به خدا

با شوهرت برو بیرون برات بخره بخور 

تو پارک و کافه

نذار هیچی بیاره خونتون اصلا پولشم نگیر وقتی نمیتونی قایم کنی

به جاش هفته ای یبار بیرون کبابی یا جیگرکی