اره .وای یعنی پخ خاصی هم نیست. بیشتر با لاف زدن و بزرگ نمایی خودشو کرده تو چشم بقیه .بدتر از همه اینکه من کاملا میدونم داره لاف میزنه ولی مجبورم سکوت کنم و فقط لبخند ملیح تحویلش بدم
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
ما پزشک داشتیم تو خانواده که جواب سلام اونایی که سطح مالیشون پایین تر از خودش بود و نمیداد😂حالاخانواده خودش همسطح بقیه بودن فقط این عن موفقشده بود پزشک بشه چش همه رو دربیاره
یکی اطرافم هست ک اتفاقا زندگی خیلی معمولی داره ولی ب دروغ میگه کلی پول دارم و این کار و اون کار رو میکنم . چون عقده ی پول و رفاه داره . منم الکی میگم وای چ خوب , آفرین , الکی خودم رو ذوق زده نشون میدم
ما پزشک داشتیم تو خانواده که جواب سلام اونایی که سطح مالیشون پایین تر از خودش بود و نمیداد😂حالاخانو ...
یه بنده خدایی تو طایفه ی ما تو قسمت پخش دارو بود فقططططط پخش داروها جواب سلام هیچکس و نمیداد هر جاعم میرف نسخه مینوشت تو خونواده و فامیلاش همه اسمشو گذاشتن دکتر😂😂😂😂😂😂😂
یکی اطرافم هست ک اتفاقا زندگی خیلی معمولی داره ولی ب دروغ میگه کلی پول دارم و این کار و اون کار رو م ...
دقیقا .منم همین موردو دیدم بعد تحصیلات درست درمون نداره .کسی هم ازش نمیپرسه ولی میاد تو جمع از اینکه معدل عالی و رشته حقوق خونده دانشگاه تهران و... در حالی که علمی کاربردی اونم فوق دیپلم یه رشته دیگه تو شهرستان خونده .میدونم چون میومد برا پروژه هاش از من کمک میگرفت .یعنی حالم داره از لافاش به هم میخوره
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂 الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.