2777
2789

چطور دلش میاد خدایی گرسنگی کشیدن خیلی سخته💔

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادم هم بابام هم مامانم روانین بخدانامزدمم زیاد خوب نیست تو دوران دوستی یک دوبار خیانت در حد چت ب ...

دآری از چاله در میای میفتی تو چاه سنتم کمه کم تجربه ای خدای نکرده فردا روزی با یکی دوتا بچه میخای برگردی به این جهنم دره؟که علاوه بر خودت بچتم گشنه بمونه؟برو سرکار بیرونت کردن برو پانسیون یا حداقل نامزدتو بترسون نمیدونم به کاری بکن یه حق طلاقی حق اشتغالی چیری ازش بگیر

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
یه دوستی داشتم طفلکی می‌گفت یخچالمون قفل داره و حتی نون رو مامانم تو انباری قایم می‌کنه هستن ک اینجو ...

قدیم بچه رو اذیت میکردن تا زودتر از اون خونه بره زن عموم اینجوری بود برای دختر عموم خواستگار اومده بود اینم دلش نبود یه دفعه زن عموم گفت باید بیشتر  اذیتت کنم تا خودت جمع کنی بری خونه شوهر

ببین مادرت از اشپزی بدش میاد 

خسته شده 

مشکل داشتن و نداشتن نیست میگه چقد بپزم ناهار شام صبحونه.از بس فکر کرده چی بپزم دیوانه شده زده سیم اخر .اگه خارج بود زنگ میزدی بیان مادرتو ببرن زندان 

ببین مادرت از اشپزی بدش میاد خسته شده مشکل داشتن و نداشتن نیست میگه چقد بپزم ناهار شام صبحونه.از بس ...

میگه خودم بخوام درست کنمم نمیزاره

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خنده نداره گلم واقعا راست میگه وقتی اینطوری رفتار میکنن پدرتون که همش مدام خونه نیست شما برو قرص اشتها بگیر یا قرص خواب بگیر بریز تو غذاشون لااقل این یکسال اینطوری پیش برو دو روز دیه بری تو زندگیت به خدا مریض بری اولین نفر خانواده شوهر میزنن سرت 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

خب اصلش همینه ی وعده رو پرو‌پیمون درست می‌کنه آدم مثه برنجی خورشتی وعده بعدی رو سبک درست می‌کنه نمیشه که هر دو وعده رو سنگین درست کرد ادم واقعا حوصلشو نداره حالا بحث هزینش جدا

من الان حرف زدم گرسنمه بابام بدتر بهم کرد گفت هر روز ک نمیشه گوشت بخوریگفت دیروز ده سیخ کباب خوردی ب ...

صبحونه دیگه کاری ندارم ی نون کره مربایی پنیری چیزی بگیر دیگه درست کردن نداره عزیزم