2777
2789

دعای اللهم انا نسئلک و ندعوک باسمک العظیم الاعظم

ادامشو میخوام لطفا اگه بلدین بگین ممونم

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

نَسئَلُک اَلّلهُمَ و نَدعُوک بِاسمِکَ العَظیمِ الاَعظَم الاَعَزِ العَجَّلِ الاَکرَم بدماء شُهَداءِنا و بِحَقِ اِمامِ زَمانِنا یاالله یا رَحمنُ یا رَحیم یا مُقَلِبَ القُلوب ثَبِت قُلوبَنا علی دینِک و علی مُحَبَهِ الحُسَین فِی الدُّنیا و الاَخِرَه ، الهی یا حَمیدُ بِحقِ مُحمَّد یا عالیُ بِحقِ علیّ یا فاطِرُ بِحقِ فاطِمَه یا مُحسِنُ بِحقِ الحَسَن یا قَدیمَ الاِحسان بِحقِ الحُسَین

اللهمَ عَجّل لِوَلیِکَ الفَرَج 

🙏

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊
نَسئَلُک اَلّلهُمَ و نَدعُوک بِاسمِکَ العَظیمِ الاَعظَم الاَعَزِ العَجَّلِ الاَکرَم بدماء شُهَداءِنا ...

مرسی عزیزم اما اون یه کوچولو فرق داره  میخوام عین همون دعایی که آخر مراسم همه دسته جمعی میخونن رو حفظ کنم خیلی حال و هوای خاصی دارن

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاشق اون یا الله گفتن مردم بعد از این دعا هستم

اصلا نفسم بند میاد...این جمعیت یک صدا یاالله میگن 💖

الانم فکر میکنم چشمام پر اشک میش

خدا حاجت همه رو بده🙏

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
بیشتر ببینید
مرسی عزیزم اما اون یه کوچولو فرق داره  میخوام عین همون دعایی که آخر مراسم همه دسته جمعی میخونن ...

خواهش میکنم عزیزدلم

آها ببخشید من اونو نمیدونم دوستم😗😗

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊
نَسئَلُک اَلّلهُمَ و نَدعُوک بِاسمِکَ العَظیمِ الاَعظَم الاَعَزِ العَجَّلِ الاَکرَم بدماء شُهَداءِنا ...

😭😭😭😭

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بیشتر ببینید
😭😭😭😭

خیلی دعای محشریه...عاشقشممم

الهی حاجت روا بشی عزیزدلم💖💖

خیلی دعای محشریه...عاشقشممم الهی حاجت روا بشی عزیزدلم💖💖

آره مخصوصا همخوانیشون عالیه.

ایشالا توهم عاقبت بخیر بشی با تن سالم مهربون

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بیشتر ببینید
آره مخصوصا همخوانیشون عالیه. ایشالا توهم عاقبت بخیر بشی با تن سالم مهربون

دقیقا...فدات شم عزیزدلم ممنون گلی😍😍💚💚

نسئلک اللهم و ندعوک، باسمکَ العظیم الاعظم الاعزّ الاجلّ الاکرم، الهی بحقّ محمدٍ و علیٍ و فاطمةَ و الحسنِ و الحسین و تِسعةِ المعصومین من ذریه الحسین، استجب دعواتنا یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله.

دعايي كه ميخونن اينه گلم خوندي منم دعا كن

نسئلک اللهم و ندعوک، باسمکَ العظیم الاعظم الاعزّ الاجلّ الاکرم، الهی بحقّ محمدٍ و علیٍ و فاطمةَ و ال ...

خیلی لطف کردی عزیزم. انشاءلله که حاجت روا بشین ❤

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

اللهم انا نسئلک و ندعوک، باسمک العظیم الاعظم، الاعز الاجل الاکرم

الهی بمحمد و علی و فاطمه و الحسن و الحسین و تسئته المعصومین من ذریه الحسین

و بدماء شهداءنا و بامام زماننا

یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله 

اللهم نسئلک وندعوک بسمک العطیم الاعطم الاعظم الاعطم الاااظل الاجل الاکرم الهی به حق محمد وعلی وفاطمه والحسن والحسین و تسئت المعصومبن من ذریه الحسین ( ع) الهی به حق آقا امام زمان نا وبه دماء شهدا ء نا ۱۰ مرتبه یا الله یاالله یالله یاالله یاالله یاالله یاالله یاالله یاالله یاالله یا رحمن و یا رحیم یا الرحم الراحمین یا مقلب القلوب ثبت فلوبنا علی دبنک وتوفیق طاعتک وحسن عبادتک والاجتناب عن معصیتک واکفنا با قاصی الحاجات ویا کافی المهمات  یا عافر الخطاها  و یا دافع البلاها یا کاشف الضر یا مجیب الدعوات انک علی کل شیء قدیر برحمتک یا الرحم الراحمین التماس دعای خیر