2777
2789
بابام از اون بدتره میگم پولای من‌و میگیره

گلم مجبور نیستی بگی نامزدت چقدر بهت پول داده عزیزم ببین یه پیشنهاد بهت میدم به نامزدت بگو یه کارت به نام خودش برات بگیره خواهشا نخود تو دهنت نم بخوره نگو هزار تا سوراخ سمبه قائم کن کارتت رو بگو برات پول بریزه واسه مایحتاجت و میگی که نمیذاره بریی تو آشپزخونه اگه اتاق جدا داریی تو وسایلت واسه خودت تنقلات قایم  کن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

ببخشید نمیتونم باور کنم

خواهر من، وقتی میاد خونه ی مامانم، قبل سفره انداختن، میره برای خودش میریزه و تند تند توی آشپزخونه میخوره.

دو تا دختر داره، اصلا یادش نمیاد بچه دارم.

میدونی چرا این کار میکنه، اونجا تنهایی میخوره تا برای باز کردن سفره و ... کمک نکنه و بره بشینه کنار.

باور کردنش سخته اونم تو سن ۳۹ سالگی، ولی واقعی.

من حرف اسی رو باور میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیزاره عزیزمبخدا اصلن‌نمیزاره

دیگه داری میری روی مخ. 

ینی اون یه نفر یه تنه حریف شما چن نفره؟  بذارید انقد جیغ بزنه بترکه.   هرروز که نمیتونه جیغ بزنه.  برید خودتون آشپزی کنید اگر اومد داد بزنه محل ندید بگیرید هولش بدید اتاق.  کولی بازی درارید

مادر روانی که شاخ و دم نداره.  اون روانیه  شماها رو هم روانی و مریض و لاغرو مارمولک کرده

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
من باور می کنم عزیزم این نکبت ما هم همینطور بود یک دمی ساده درست میکرد ،اینقدر بابتش فحش میداد و منت ...

🥺🥺🥺چقد غم انگیز وای از اسی هم خیلی حالم بد شد گناه داره اخه چجوری دلشون میاد شاید مشکل دارن ببخشید اینجوری میگم اخه مادر نرمال جونش کف دستاش میزاره واسه بچه هاش 

بیرون ازش بگیر ، باز خوبه عقد نیستی پول میده پس این فرصت رو نسوزون ، کارت بانکی داشته باش قایم کن ، ...

کاشکی منم ازاد بودم بخدا توصیفم از خودم

مث ی پرنده گرسنه دل شکسته تو قفسه

بابام از اون بدتره میگم پولای من‌و میگیره

دیگه داره غیر قابل باور میشه داستانت. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
دیگه داری میری روی مخ. ینی اون یه نفر یه تنه حریف شما چن نفره؟ بذارید انقد جیغ بزنه بترکه. هرروز ...

من الان حرف زدم گرسنمه بابام بدتر بهم کرد گفت هر روز ک نمیشه گوشت بخوری

گفت دیروز ده سیخ کباب خوردی بستته

بخدا دیروز دوتا کوبیده کوچولو خوردم 😂😅 دیشب دیگ هیچی درست نکردن

صبحم ک هیچی نخوردم

ظهرم هیچیی نخوردم بقران

قراره شب غذا بخوریم

ینی بابام و مامانم هردو از هم بدترن گیر افتادم بخدا

کاشکی منم ازاد بودم بخدا توصیفم از خودممث ی پرنده گرسنه دل شکسته تو قفسه

تا کی میخوای مثلا مظلوم باشی عزیزم شما ببخشید بی ارضه هستید و ترسو فقط همین وگرنه خدا عقل داده واسه استفاده کردن پس اگه حرکت نمیکنی توقعی هم نداشته باش

دیگه داره غیر قابل باور میشه داستانت.

ن بخدا مثلن پولای من و گرفت برای عیدی دادن ب بچه های خانواده نامزدم

گفتن پس میدیم ولی میدونم نمیدن بعد چند ماه ب زور و التماس و گریه ازشون میگیرم بخدا🤣😂

قرص خواب با دوز کم بریزید چاییش

گیج و منگ بشه شما غذاتونو بخورید

مادره یا دیو رستم

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بیشتر ببینید
من الان حرف زدم گرسنمه بابام بدتر بهم کرد گفت هر روز ک نمیشه گوشت بخوریگفت دیروز ده سیخ کباب خوردی ب ...

داری راست میگی؟    

اگر زندان بودی سه وعده غذا رو میدادن بهت

. خونتون از زندان داغونتره. شکنجه گاهه. 

کلی کمبود ویتامین گرفتین

خدا نگذره از مادر پدرت

خسیس های گداگشنه ی روانی ان. وای چقد حرص خوردم

تا کی میخوای مثلا مظلوم باشی عزیزم شما ببخشید بی ارضه هستید و ترسو فقط همین وگرنه خدا عقل داده واسه ...

الان دیگ دوتا تخم مرغ گذاشتم اب پز شه

اخه کسی پشتم در نمیاد من با چند نفر در بیوفتم

بابامم خسیسه

میگ همش گوشت میخوای 

درحالی ک بخدا اخرین بار دیروز ظهر غذا خوردم

میگن سبزی بخور، خرما بخور،  تخم مرغ هست  خیار بخور😂🤣اخه اینارو میخورم بخدا بدتر گرسنم میشه  تخم مرغ ک دیگ حالم بهم میخوره