2777
2789
مادر من ی پله بدترهمیره تو اشپزخونه خودش میخوره یواشکی ب ماها نمیده

توروخدا بگو شوخی میکنی😣

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

هوو وف رسما روانی هستن خانوادت این سریی داد زدن بگو ببخشید یه ر....نذارید کجام رفتم بر.....به این زن ...

خانوادم هم بابام هم مامانم روانین بخدا

نامزدمم زیاد خوب نیست تو دوران دوستی یک دوبار خیانت در حد چت بهم کرده ، ولی بخدا میبینم وضعمو میگم حتی خیانت کارم باشه باز بهتر از اینه ک دیگ این وضعو تحمل کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نامزد کردم عزیزمنامزدم زیاد خوب نیستولی بخدا مجبورمدیگ خستم کردنبخدا حتی پولای ک نامزدم بم میده رو ب ...

اره خواهرگاهی وقتا ازدواج بهترین گزینه هست حداقل خونه خودتی و فقط زیرمنت شوهرتی حداقل حداقل شکمت سیره لقمه هات رو نمیشمارن ، ازاین خونه که نکبت همه جوره گرفتش زود ازدواج کن و برو بیرون مگه ادمی چقدرزنده هست و فرصت زندگی داره امیدوارم خیلی زود بری سرخونه زندگی خودت یخچال و غذای خونه خودت من تورو با تمام وجود درک مبکنم مادربزرگم همینجوره بخدا وقتی میخاستم برم خونشون یه دل سیر  اب میخوردم که تا وقتی برگردم تشنه نشم وقتی برمیگشتم اب میخوردم البته من چندین ساله دیگه خونه اش نرفتم جای که شمارش  قاشق ب قاشق غذات رو بکنن اون غذا دیگه اسمش زهره

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

بیشتر ببینید
ببین خودتو بزن ب مریضی برو دکتر بعد وقتی برگشتی ب مادرت بگو دکتر گفته خیلییی کم خونییی وزنت نرمال نی ...

بابا بقیه جلو چشم مامانم میگن چقد لاعری و ... عین خیالش نیست

دکتر واقعن گفت کم خونی باز مهم نیست براش بخدا بقران😔

خانوادم هم بابام هم مامانم روانین بخدانامزدمم زیاد خوب نیست تو دوران دوستی یک دوبار خیانت در حد چت ب ...

ببخشید یه چیز بپرسم بابا و مامانت زیاد تو مجالس و مساجد میرن ؟اهانت نیست ها فقط یه سواله گلم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

اره خواهرگاهی وقتا ازدواج بهترین گزینه هست حداقل خونه خودتی و فقط زیرمنت شوهرتی حداقل حداقل شکمت سیر ...

خانواده منم اینطورن بعد بهم میگن مث مارمولکی مث خلال دندونی

میگم خوب بهم برسید اینطوری نیستم

بخدا دعوای شدید میکنن باهام دلم میسوزه 

هههههه بیرون؟؟؟؟ میگ یکسره ک نمیشه اشپزی کنم براتون میگم خودم درست‌کنم جیغ میکشه وای خدا متنفرم ازش ...

براش قرص اشتها بخر بریز تو غذاش اسمش مگارنج هست شوهرم میخوره ۲۴ ساعت در حال جویدنه 😁 یا قرص خواب بهش بدید بخوابه خودتون درست کنید بخورید هزارتا راه حل هست 

مثلن فک کن برا عید نامزدم سرجمع باعیدی و .. ۱۵ تومن بهم دادهمشو مجبورم کرد لباس بگیرم، ک چیزی کم ند ...

بیرون ازش بگیر ، باز خوبه عقد نیستی پول میده پس این فرصت رو نسوزون ، کارت بانکی داشته باش قایم کن ، مجبوری محکم باشی هر کسی نک زندگیش یه جا مجبوره محکم باشه یا با سیاست زیاد ، برای تو فعلا اینجاست

براش قرص اشتها بخر بریز تو غذاش اسمش مگارنج هست شوهرم میخوره ۲۴ ساعت در حال جویدنه 😁 یا قرص خواب به ...

خب مشکل اینه خواهر باباشم از مامانش بدتره طفلی 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم