2777
2789
عنوان

دخترم به سن بلوغ رسیده

522 بازدید | 40 پست

چجوری باید مراقبش باشم ، همش دوست داره دوست پسر یا چه می‌دونم رل مل که این جدیدیا میگن داشته باشه ، چرا جامعه اینجوری شده ،دخترای ۱۳ ،۱۴ ساله همکلاسی‌اش دوست پسر دارن ،دختر من هم یاد گرفته ، من اصلا با این چیزا کنار نمیام همش نگرانم ، شما چیکار میکنید دختراتون سمت این چیزا نرن؟

به قول مادرم هرچی سفت بگیری مث ماهی سر میخوره قائمکی میکنه 

من زیر نظر مادرم با پسرا حرف میزدم الانم پارتنر دارم البته من21سالمه بازم مادرم میدونه

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گوشی رو ازش بگیر 

کلاس زبان و موسیقی و داستان نویسی و سفالگری و باشگاه و زومبا و باله و اینا بفرستش 

براش جایزه بزار برای درس و معدل و کارنامه اش مشغولش کن

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

سعی کن که فضای مجازی گوشیش رو چک کنی ولی نه با دعوا و طوری که متوجه بشه نزار تو بچگی درگیر عشق و عاشقی بشه من از ۱۴ سالگی درگیر عاشقی شدم و تازه نامزد کردمه واقعا انقدر زجر کشیدم انقدر زجر کشیدم که نگو پشیمونم از اینکه از بچگی دوست شدم و الان نامزد کردم ولی خب وقتی عاشق بشی وقتی چند سال دوست باشی نمیشه دیگه دل بکنی 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

منطقی بشین قانعش کن که این چیزا بدرد نمیخوره .

تا مبتونیکلاس هنری بفرستش ( ترجیحا دخترونه باشن ) 

چیز مسز یادبگیره خیلی بیشتر هم بنفعشه هم حواسش کمتر پرت میشه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

گوشی رو ازش بگیر کلاس زبان و موسیقی و داستان نویسی و سفالگری و باشگاه و زومبا و باله و اینا بفرستش ب ...

مسائل جنسی رو نه‌ بهش بگو 

و نه بزار با دوستایی که خلافن و اینا حرف بزنه 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

عزیزم من بچه کوچیکه ولی شنیدم اینا رو مراعات کنی بهتر میشه:

اولا که روی دوستاش نظارت کن،با کسانی رفت و امد کنه و دوست باشه که خانواده دار باشن و سرشون به تفریح مناسب سنشون گرم باشه

مدرسه ای بفرست که واقعا روی رفتار و اخلاق و خانواده ی بچه نطارت باشه اینطوری خیلی خیالت راحت تره

گوشی جدا نداشته باشه برای چند ساعت فقط از کوشی شما با نظارت استفاده کنه

اگه به هنر یا چرزش خاصی علاقه داره وقتشو با اون پر کن

و در نهایت باهاش رتبطه ی خوب و صمیمانه داشته باش

گوشی که نداره؟ یا نت؟ تو این سن بچه ها رو باید سمت مشغولیات سالم فرستاد که درگیر چیزا دیگه نشن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻