2777
2789
عنوان

جاری بزرگم و مادرشوهرم خیلی ناراحتم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 103 پست
چون دختر عمو پسر عمو خاله یا عمه نیستن ولی میتونن مثل خواهر برادر باشن چرا ناراحت میشی الان داداش بز ...

اون فرق داره عزیزم اصلا ربطی ب موضوعی که من گفتم نداره گلم اینا منظورشون کلا فرق داره

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون تو ازدواج کردی و مادر شدی

عجب پس چرا خود مادرشوهرم به خواهرشوهرش عمه میگه میگه من جوونترم با اینکه ۵ سال تفاوت دارن پس ازینجا میشه فهمید که کلا اینا دوس دارن کوچولو دیده بشن 

وای نه دیگه. پودر میشه بنده خدا

بچه منم دنیا امد همش به دختر خواهرشوهرم ک همسن منه میگفتن بگو ابجی 

یبار خیلی جدی برگشتم گفتم فلانی سن مامانشو داره چجوری ابجیشه 

دیگه تموم شد بعضیا باید پودر بشن تا بفهمن 

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه حساسی تو‌منو زنداییمم همسن همیم بچه هاش بهم میگن آجی بچه بزرگش رو اوایل باباش تاکید می کنم باباش ...

خب اخه این موضوع به نفع خودته حالا بر عکس میشد چی کسی که همسن خودت باشه به بچه ات بگه ابجی اونوقت ببینیم خوشت میاد یا نه😁😁😁

خب اخه این موضوع به نفع خودته حالا بر عکس میشد چی کسی که همسن خودت باشه به بچه ات بگه ابجی اونوقت بب ...

من دخترای جاریم بهم نمیگن زن عمو چون همسن هستیم با اسم کوچیک صدام میکنن ی جان آخر اسمم اضاف میکنن. 

میفهمم لجت گرفته ولی آبجی گفتن دلیلی بر بچه بودن نیست

خانواده همسر منم آبجی گفتن خیلی مرسومه...

دختر خاله همسرم بیست و هشت سالشه 

من به دخترم و پسرم که زیر هفت سالن می گم آبجی زهرا بگید 

چون می‌دونم رسمشونه دوست دارن 

کلا به مجرد می گن آبجی 

دقیقا خودمم میفهمم از قصد دارن میگن

الان این چیه که بخوان ازقصدبگن مثلا. دوس داری الکی مشکل درست کنی.به پسرعموش بگه داداش بدت میاد بگه پسرعمو منظوربدمیگیری به چه سازی برقصن بقیه

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید
چه حساسی تو‌منو زنداییمم همسن همیم بچه هاش بهم میگن آجی بچه بزرگش رو اوایل باباش تاکید می کنم باباش ...

بعدم خودت میگه اونوقت من بشم عمه؟ پس خود تو هم حساسی عزیزم

خب اخه این موضوع به نفع خودته حالا بر عکس میشد چی کسی که همسن خودت باشه به بچه ات بگه ابجی اونوقت بب ...

دنبال چوب نتراشیده میگردی هی بزنی تو سر اینو اون 

بیچاره چی به بچه ها بگه 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید