2777
2789
عنوان

جاری بزرگم و مادرشوهرم خیلی ناراحتم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1830 بازدید | 103 پست
دخترعمو نه خاله حساب میشه نه عمه نمی شه هم دختری که تقریبا همسن مامانشه رو بچت با اسم صدا بزنه تربیت ...

پس همون دختر عمو صداش بزنه  چون جای دختر من نیس جای خواهر منه پس تربیت خودشون با اینکار زیر سوال میره

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم نمیشه به دختر عموش بگه عمه یا خاله !!!!

خب پس بگه همون دختر عمو چرا باید یچیزی که غیر ممکنه رو خطاب کنه به کسی که ۲۸ سال ازش بزرگتره  و همسن مامانشه ابجی بگه 

خب پس بگه همون دختر عمو چرا باید یچیزی که غیر ممکنه رو خطاب کنه به کسی که ۲۸ سال ازش بزرگتره و همسن ...

گلم شما حساسی 

من دختر های خواهر شوهرم 

و برادرشوهرم از من بزرگتر هستند من به بچه هام یاد دادم بهشون بگن آبجی نمیشه که به اسم کوچیک صداشون بزنند اینجوری بچه احترام گذاشتن یاد می گیره 

با این بهانه از هاله جون‌سو استفاده کن .مثلا بگو هاله جون‌عزیزم برو شیشه داداش رو بیار دختر جاری م ...

🤣🤣🤣🤣وااای مردم فکر خوبیه

🤣🤣🤣🤣بخدا به پیغمبر قسم باورشون میشه

من واقعا درکت میکنم . خانواده شوهر خوب دلشون نمیخواد ناز عروس رو بکشند ‌ولی خوب نوه هاشون رو دوست دادند .

تو خودت باید باور کنی هر چقدر خوشگل باشی و جوون باشی و تحصیلات داشته باشی و هر چقدر هنر مند باشی جایگاه تو  در خانواده همسر عروس هست 

و دختر خواهر شوهرت  جایگاه نوه هست .

بنابراین تو فرهنگ خانواده های ایرانی متاسفانه  جایگاه خیلی متفات هست .هیچوقت  دلشون نمیخواد نوه و دختر شون رو آزار بدند ولی عروس فرق داره.

بنابراین اهمیت نده و باهاشون جنگ نکن  تو در آرامش  کار  خودت رو بکن 

بچه منم دنیا امد همش به دختر خواهرشوهرم ک همسن منه میگفتن بگو ابجی یبار خیلی جدی برگشتم گفتم فلانی س ...

یعنی خاک تو سر آدم عقده  ای چقدر عقده این بعضیا خوب کاری کردی کاش منم بتونم بگم به این عقده ایا تا جایگاهشونو بدونن

یعنی میگه داداش یا میگن آبجی ناراحتی داره ؟

هر چی فکر کردم چیزی نبود که باعث ناراحتی بشه 

من 40 سالمه جاریم 41 سال که ناخواسته نی نی دار شده اون یکی جاریم 36 سال اونم تازه زایمان کرده وقتی میبینمشون میگم داداش کوچولو 😍اصلا این نشونه ی محبت و علاقه می‌دونم نه توهین 

جاری هام هم همینطور اصلا نشده بهشون بر بخوره و ناراحت بشن