من ۴ تا جاری بزرگتر از خودم دارم خودم آخریش و کوچکترینشونم پسرم الان دو ماهشه و دختر جاری بزرگم که همسن و سال منه و دوسال تفاوت سنی داریم ولی مجرده ۲۸ سالس احساس میکنن خیلی بچه س همش مادرشوهرم میگه هاله بچه عزیز گزلمی مونه فلانه بماند که من موقع نامزدی با ۲۴ سال سن مادرشوهرم همش میگفت تو بچه نیستی که بزرگی هاله بچس الان که من بچه دار شدم همش با کنایه رو به بچم میکنن میگن هاله ابجیش هاله ابجیش یا مثلا خود هاله به پسرم میگه داداش جاریم همش میگه هاله ابجی ..... پسر منه خیلی ناراحت میشم ازین موضوع اخه چون با منطور میگن هاله جاری خاله یا عمه بچه من میتونه باشه نه ابجیش دلم میگیره همش از حرفاشون اما به روی خودم نمیارم چیکار کنم؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
والا به هر حال شما خیلی جوونی و با حرفای اونا سنت زیاد نمیشه ..به نظرم یکی دوبار که گفتن یه نگاهی بکن و پوزخند بزن یا وردار با خنده بگو هاله جای مادر فلانیه( پسرت) نه ابجی ...دیگه بعد از اون هیییییچ عکس العملی نشون نده ...وقتی ببینن نمیتونن ناراحتت کنن دیگه ادامه نمیدن
و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
اخه دختر عموه همس مادرشه. الان خود مادرشوهرم به خواهرشوهرش عمه میگه فکر میکنه خیلی جوونه خودش خواهر ...
به نظرم شما حساس شدی من هم همسن دختر برادر شوهرم هستم اما به بچه هام گفتم دختر عمو و دختر دایی به اسم صدا نزنید بهشون بگید آبجی یه جور احترام هست و اینکه بچه از همون بچهگی احترام به بزرگتر یاد می گیره