2777
2789

من ۴ تا جاری بزرگتر از خودم دارم خودم آخریش و کوچکترینشونم پسرم الان دو ماهشه و دختر جاری بزرگم که همسن و سال منه و  دوسال تفاوت سنی داریم ولی مجرده ۲۸ سالس احساس میکنن خیلی بچه س همش مادرشوهرم میگه هاله بچه عزیز گزلمی مونه فلانه بماند که من موقع نامزدی با ۲۴ سال سن مادرشوهرم همش می‌گفت تو بچه نیستی که بزرگی هاله بچس الان که من بچه دار شدم همش با کنایه رو به بچم میکنن میگن هاله ابجیش هاله ابجیش یا مثلا خود هاله به پسرم میگه داداش جاریم همش میگه هاله ابجی ..... پسر منه خیلی ناراحت میشم ازین موضوع اخه چون با منطور میگن هاله جاری خاله یا عمه بچه من میتونه باشه نه ابجیش دلم میگیره همش از حرفاشون اما به روی خودم نمیارم چیکار کنم؟

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

خداییش این چیه دیگه ناراحت بشی

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محل نذار تو هم ب چشم طفل ده ساله ببینش 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید
اهمیت نده احتمالا فهمیدن حساسی اذیتت میکنن هرچی بیخیال باشی و محل ندی زودتر کوتاه میان

دقیقا خودمم میفهمم از قصد دارن میگن

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم