2777
2789

فرض کنید شما یه دوستی دارین ک ارتباطتتون خیلی صمیمیه

اون بدون شما کلی دوست صمیمی دیگه ای هم داره که جای شما رو می‌تونه بگیره 

اما شما بدون اون هیچ دوستی ندارین 🤷🏻‍♀️ و کسیم نمیتونه جاشو بگیره 

من واقعا از همین اذیت میشم 

خیلی بده خیلییی چطوری خودمو کنترل کنم چطوری درست بشم 

آدمیم هست که همه رو میشناسه باز برعکس من که خودمو به زور میشناسم 

و اینکه اونقدری که من براش ارزش قائلم و لطف میکنم اون اونقدر نیست هستا ولی نه به اندازه من ...

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

منم همین مشکل دارم🥺💔

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم یه همچین دوستی دارمارتباطمو باهاش سرسنگین کردم هوا برش نداره

بازم از یه طرف خوبه 

روابطشو حفظ می‌کنه اینجوری نیست که به یکی اهمیت بده به یکی نده 

اما احساس کافی بودن رو ازش دریافت نمیکنم ...

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

تجربه مو باهاتون درمیون میذارم

دقیقا چنین شخصی تو زندگی من بود و به واسطه احترامی که من بهش میذاشتم دیگران بهش جذب میشدن از ی جایی به بعد منو کنار زد و گفت تو ی دوست معمولی هستی و سر یک قضیه که کاملا حق با من بود برگشت گفت همه که مث تو فکر نمیکنن

تجربه مو باهاتون درمیون میذارمدقیقا چنین شخصی تو زندگی من بود و به واسطه احترامی که من بهش میذاشتم د ...

این شخص منو دوست خودش می‌دونه اما من نمی‌دونم که منو دوست صمیمی خطاب می‌کنه یا نه

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

کسی هست که توی روابط دوستی ، دوستانه بتونه راهنماییم کنه :)) خیلی سردردگمم

خب این طبیعی هست 

شما بهش وابسته ای چون کسی دیگه نیست 

اما ایشون با همه ارتباط داره 

نباید ناراحت بشی چون شما براش مثل بقیه دوستاش هستی 

بهتره دایره روابطتت رو گسترش بدی 

منم این شکلی بودم‌اما کلا دوست یابیم ضعیفه الان چندد تا دوست معمولی دارم  اما اون که برام‌خاص بود دیگه نیست اونم شده معمولی اما همیشه میتونه رو کمکم حساب کنه

فعلا امضا ندارم
خب این طبیعی هست شما بهش وابسته ای چون کسی دیگه نیست اما ایشون با همه ارتباط داره نباید ناراحت بشی چ ...

ببین من واقعا آدم برونگرایی هستم دوست پیدا کردن برام کار راحتیه اما نمیتونم پیدا کنم انگاری نمی‌دونم از کجا آخه

از خونه هم بیرون نمیرم ..

آخرین نفری که اسمشو گذاشتم دوست صمیمی سرش خیلی اذیت شدم اینم که اسمشو گذاشتم دوست صمیمی این شد .. 

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

ببین من واقعا آدم برونگرایی هستم دوست پیدا کردن برام کار راحتیه اما نمیتونم پیدا کنم انگاری نمی‌دونم ...

همون بیرون‌نمیری 

برو باشگاه کلاس هنری قرانی و .....

وقتی میشه دوست پیدا  کرد که روابطت ببری بالا 

منم باشگاه میرم دویت پیدا کردم 

البته من درونگرا هستم شدید

فعلا امضا ندارم