2777
2789
عنوان

جاری بزرگم و مادرشوهرم خیلی ناراحتم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1830 بازدید | 103 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان این چیه که بخوان ازقصدبگن مثلا. دوس داری الکی مشکل درست کنی.به پسرعموش بگه داداش بدت میاد بگه پ ...

جایگاهشونو بدونن کافیه دختر همسن منه همسن بچه من نیس ک

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

یعنی خاک تو سر آدم عقده ای چقدر عقده این بعضیا خوب کاری کردی کاش منم بتونم بگم به این عقده ایا تا ج ...

مثلا پیخ استن بگن روابط اینجا خواهر برادریه منم جوابشونو دادم

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جایگاهشونو بدونن کافیه دختر همسن منه همسن بچه من نیس ک

الان چی باید صداش کنن؟

جایگاه تو کدوم قسمته؟

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید
من فارس شوهرم ترک شمالیسرد و لجباز بود جدا شدم الان باز ی خواستگار دارم اصالتا ترک تبریزهبنظرت چ اخل ...

ترک هر منطقه و هر شهر خصوصیات اخلاقی متفاوتی دارن عزیزم ولی در کل ترکا عروس دوست نیستن

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

اسم پسرمو بگه لازم نیس اونی که همسن مامانشه ابجیش باشه

زیاد تفت دادی 😅

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید
خب اخه این موضوع به نفع خودته حالا بر عکس میشد چی کسی که همسن خودت باشه به بچه ات بگه ابجی اونوقت بب ...

اره خوشم میاد

من به تموم دوست اشناها و فامیل میگم اجی 

حتی کسایی که از مامانم بزرگ ترن

آجی یه کلمه احترام آمیزه نیازی نیست حتما به همه بگیم عمه خاله

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
پس همون دختر عمو صداش بزنه چون جای دختر من نیس جای خواهر منه پس تربیت خودشون با اینکار زیر سوال میر ...

والا فرهنگ شمارو نمی دونم چطوره 

ولی تو فرهنگ ما یکی بخواد دختر عموش رو صدا بزنه دربیاد بگه دخترعمو فلانی دخترعمو بهمانی همه بهش نی خندن 

ترک هر منطقه و هر شهر خصوصیات اخلاقی متفاوتی دارن عزیزم ولی در کل ترکا عروس دوست نیستن

برعکس😂بیا سمت قشقاییای خوزستان ببین چطور عروس دوستن و مرداشون چه قدر به زنا اهمیت میدن

الان این چیه که بخوان ازقصدبگن مثلا. دوس داری الکی مشکل درست کنی.به پسرعموش بگه داداش بدت میاد بگه پ ...

اره،انگار این ارشیده تو خونه که بخوان بهش تیکه بندازن،بابا اگرم با نیتی باشه واصلا گیریم اون ادم ازدواجی ولی خواستگار نداره،،بازم اون باید ناراحت بشه که بقیه مثلا از رو ترحم میخوان بگن بچس،من اصلا دلیل ناراحتی اسی درک نمکنم،یا انکار اینو به زور پا سفره عقد نشوندن،وحالا ناراحته که چرا ازین بله گرقتن،درحالیکه نوه خودشون بچه میدونن،والا

اره،انگار این ارشیده تو خونه که بخوان بهش تیکه بندازن،بابا اگرم با نیتی باشه واصلا گیریم اون ادم ازد ...

اره بابا گناه داره اون دختر. شاید هوس پسرداییشومیکنه بش میگه داداش.شایدم بیچاره خواستگارنداره بش میگن بچست 

خوب نیست ادم همه چیو به منظور بدبگیره 

بیشتر ببینید