2777
2789
هرروز چهار قل و حمد را یکبار و آیه الکرسی را پنج بار بخون ماهیانه هم صده در حد حتی هزار تومن کنار بذ ...

خیلی ممنون ولی توی دعواها من اصلا مقصر نیستم سر کوچیکترین چیزی کتکم میزنه 

من اصلا بحث نمیکنم خودش بحث رو کش میده بی احترامی کنه توهین می‌کنه حتی ب خانواده م 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی ممنون ولی توی دعواها من اصلا مقصر نیستم سر کوچیکترین چیزی کتکم میزنه من اصلا بحث نمیکنم خودش بح ...

منم نوشتم که تقصیر تو نیست 

ولی وقتی زورت نمی رسه باید سکوت کنی 

یه مدت سکوت کن ببین بهتر میشه یا نه اصلا بذار سکوت بشه ابزار دفاعیت 

بعد وقتی حالش خوب بود بهش بگو کارش بد بوده 

منم نوشتم که تقصیر تو نیست ولی وقتی زورت نمی رسه باید سکوت کنی یه مدت سکوت کن ببین بهتر میشه یا نه ا ...

وای اصلا نمیدونید چجوریع اجازه حرف زدن و شکایت کردن ندارم اصلا 

خیلی ساله سکوت میکنم ولی بدتر شده 

ی بی کس گیر آورده تو خونه ش عین برده باهام رفتار میکنه

قطعا که جای میک از ضرب دیدگی رو پزشکی قانونی تشخیص میده اصلا روش خوبی نیس اگه اینطوری بود هرکی با یکی دعواش میشد کاملا بدون درد خودشو مک میزد میرفت دیه میگرفت مگه مسخره بازیه چه حرفا میزنید

چق باید باشه؟مدت زیادی؟

نمیدونم هرچقدر میخوای کبود شه همونقدر رنده کن بزار روش بزار یه روز بمونه یه نفرو می‌شناختم تا با یکی دعواش میشد اینکارو می‌کرد میرفت شکایت میکرد

لایک نگودیدد