2777
2789

با زن فامیلشون بهم خیانت کرد 

گریه کرد گفت حتی بهش سلامم نمیدم ببخش

اما دیشب با مرد های دیگه رفتن خونه بابای زنه 

برای اینکه مامان زنه مرده و عیدشون سیاهه 

خوب بخاطر زنه پاشد رفت خونه باباش دیگه:))))

مثلاً بهم قول داده بود 

اصلأ برای شوهرم واجب نبود بره اونجا چرا پسرخاله هاش نرفتن ؟ فقط این رفت ؟

زنه میشه زنداییش 

و دختر خاله ی مادر شوهرمم میشه 

خیلی دلم شکسته به شوهرم گفتم چرا رفتی هرچی از دهنش در اومد بهم گفت رفت خونمون منم موندم خونه مامانم اینا 

حالم خیلی بده برام دعا کنید 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آدمی ک خیانت کرده و پشیمونم نیست ...

امیدوارم بتونی از شرش خلاص شی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

اون زندایی رو طلاقش ندادن بابت خیانت؟ 

چه خانواده ای

(این کاربری دونفره میباشد) من سر بحث افغان ها تعلیق شدم برای همین با کاربری خاهرم میام، خدایا تورا شکر میکنم، خدایا از تو سپاسگزارم، خدایا از تو ممنونم، من یک انسان پولدار و خوشبختم، پژو پارس میخرم، آمین

بیشتر ببینید

با زن داییش ب تو خیانت کرده؟؟

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید
اشتباه و همون موقع کردی ک بیقید و شرط بخشیدیش 😞

خوب وقتی فهمیدم تازه باردار بودم 

الآنم هفت ماهمه 

من خونه بابام روستاس خیلی اذیت میشدم مطمعنن با بچه برگردم اذیت میشم و الانم که موندم تو زندگیم دارم میمیرم از غصه 

دلم خودکشی میخواد

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون راحت بخشیدی اونم اینکاررو کرد  طلبکار هم شد الانم باید بری عذرخواهی 

ب جاش جدی برخورد کن و جواب نده کلن خاموش کن ....

ب هیچ کس چیزیه نگو فقط بگو قهرم بمون تا بیاد بعد  حق طلاق بگیر برگرد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
خیانت در چ حدی

واقعا فک‌کردی مردی که خیانت میکنه میاد رابطه جن سیشم میگه ..۹۰ درصد میگن اصلا ارتباطی نبوده آَشغالا

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید