2777
2789
عنوان

جاری بزرگم و مادرشوهرم خیلی ناراحتم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1830 بازدید | 103 پست
اصلااا نشون نده بدتر میکننن بخدااا . نزار نقطه ضعفهاتو بفهمنن توام بعد حرفشون تایید کن حرفشونو بگو ا ...

اخه واقعا باورشون میشه ک جای ابجی بچه منه البته که شده

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا خیلی زشته دختر مجرد رو مادر خطاب کنه که چی اخه چون اسی ناراحت میشه دختر عمو به بچش بگه آجی خب ا ...

همین رو بگوووو

من اگه شعور و تجربه الانم داشتم اجازه نمی دادم خانواده شوهرم 15 سال پیش بهم زور بگن

همش نگران بودم نکنه ناراحت بشن

الان میگم گور پدرشون ناراحت شدن شدن 

مگه من آدم نیشتم

محل نده به حرفاشون بچت که بزرگ شد وقتی بهش گفت دختر عمو حالشونو جا میاد مدام تکرار کن دختر عمو تو ذه ...

باشه عزیزم ولی مادرشوهرم که من دارم مطمئنم یادش میده😔

اخه واقعا باورشون میشه ک جای ابجی بچه منه البته که شده

نه تو بگووو چند بار از رو میرن 

بعدم واقعا حساسیت نشون تده الان بجه ها تک فززتد اشکال تداره یه حامی اونحوری بعنوان خواهر یا برادر تو فامیل دلشته بلشن 

من خودم دوتا پسر دارم دیشب بچه خواهر شوهرم گفت منم دلداش و خواهر میخوام گفتم،اینا دوتا داداشات توام خواهر جون اینا . خخخ

خودت عذاب نده با این حرفای پوچ

بدترین حرفی که میتونی به دختر مجرد بزنی این هست که هی براش آرزوی ازدواج و بخت خوب کنی.دفعه سوم به بعد بهشون برمیخوره.

اما بهت تاکید میکنم اگه خانواده شوهرت شر هستند نگو. به جاش همون بیخیال باشی و یه خنده بلند یا پوزخند بزنی از سر تمسخر هم کافی هست

جواب ابلهان خاموشی است .  وقتی نمیتونی جواب بدی و حرف حق میشنوی مثل یک جانور نجیب گزارش میزنی😎😂    اگر دوس پ س ر داری از هیزی مردان ناله نکن همون نر خر چون هیز بود تو رو دید و پسندید.     پشکل مغزا به دخترای بالای 35 میگن پیرزن.   پشکل مغزا به زنان خانه دار میگن مفت خور.در صورتی شوهر خودش مفت خور هست باید زنش کنارش کار کنه تا پیشرفت کنن.

بیشتر ببینید

یبار ک گفتن با خنده برگرد بگو هاله جان اگه ازدواج کرده بود بچش با بچم همبازی میشد چقدر خوب بود 

ولی چه جالبه ک ایشونو بچه میبینید🤣بعدم لبخندی بزن تا فیه خالدونشون بسوزه 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب چرا اصرار داری کوچک بمونی بزرگ شدی دیگه اما این رفتارت بچگانه است ول کن این حرف ها رو

عزیزم ه من اصرار ندارم کوچیک بمونم اونا اصرار دارن دختری که همسن و ساله منه رو همسن بچه من جلوه بدن

بدترین حرفی که میتونی به دختر مجرد بزنی این هست که هی براش آرزوی ازدواج و بخت خوب کنی.دفعه سوم به بع ...

آره بعضیا دنبال بهانه ان هی کرم میریزن تا یچی بگی همون علم‌کنن دیگ ول نمیکنن

دقیقا خودمم میفهمم از قصد دارن میگن

با این بهانه از هاله جون‌سو استفاده کن .مثلا بگو هاله جون‌عزیزم برو شیشه داداش رو بیار   

دختر جاری منم همین بود موقع مهمونی ها دست به سیاه و سفید نمیزد میگفتن بچه هست میرفت اتاق بچه ها با اونا بازی می‌کرد. ۲۴ سالش بود .سر سفره هم‌غذای بچه هارو دادنی با بچه ها به ساناز غذا می‌دادند.