2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 129753 بازدید | 412 پست
اینهایی که گفتم دیدگاه عمیق زندگی و علمی هست عزیزم.ما آدمها از مرگ وحشت داریم ،مرگ مبهم و دردناکه تو ...

بستگی ب اعمال ما داره ک شیرین باشه یا تلخ و سخت 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنیا محل گذره بیچاره میشه هر که از این سفره بیخبره،

واقعا مرگ از رگ گردن به آدم نزدیکتره ، مهندسی که پارک و فضای سبز می‌ساخت و همسر منم نگهبان اونجا بود،از بس پول و حق اینو و اون رو خورده بود و کلاهبرداری می‌کرد خداوبیامرز سه چهار میلیارد از شهرداری گرفته ولی کاری انجام نداد،چقدر حق کارگرو مصالح ساختمانیا رو بالا کشید شوهرم سه ماه شبانه روز گشنه تشنه نگهبانی داد حقشو نداد خیلی آهن فروشیا رو ورشکست کرد دو سه روز پیش تو یه تصادف از دنیا رفت،حالا این همه حق الناس ارزش داشت؟ خدا بیامرزدش 

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

من سر همین موضوع هربار مانتو میخرم یه مشکی هم میخرم میگم بیاد امام حسین ....چون الان خیلی مرگ ومیر ز ...

برا مراسم جگرگوشه ی معصوم منم همین کارو کردن اونم از نزدیکهای خودم میدونی من فقط هی آتیش میگرفتم میگفتم اشکال نداره درد من درد اونا که نیست خدایا جای آتیشی که میگیرم دعای رفتنمو قبول کن،ولی زنده م زنده مممممممممم

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

من سر همین موضوع هربار مانتو میخرم یه مشکی هم میخرم میگم بیاد امام حسین ....چون الان خیلی مرگ ومیر ز ...

منم خواهرزاده ی شوهرم از دنیا رفت پسر ۱۷ ساله شده بود از عروسی بدتر تا چهلم هر شب پاتوق فامیل شوهر همش تیپ و قلیون، طلاهای سنگین خارجی دستاشون میشکست،عملاً زیبایی کاشت ناخن تزریق ژل و گونه فیلر لب،بوتاکس،کراتین مو لباسای آنچنان قیمتی پذیرایی شیک با ظروف طلایی سلطنتی،همش قلیون میوه شیرینی حلوا،گوشت مرغ و سوپ گوسفند انواع ماست خیار سالاد نوشابه دورنگ انواع خورشت لیمو سبزیجات ،بخدا شده بود مجلس خودنمایی،تنها جلوی اونا من نه زیبایی نه پولی نه طلایی نه قیافه ی هیچکس جواب سلامم نمی‌داد، 

خدا شفاشون بده.. پسر منم دکتر جوابش کرده بود ولی ما نمی‌خواستیم قبول کنیم.. ینی اصلا تو مغز من نمیرفت ولی دو روز مونده ب ایست قلبیش ناخودآگاه رفتم لباس سیاه خریدم 😔 ههههی چه روزای سختی و گذروندم ولی نمیدونم چرا نمردم