2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 127508 بازدید | 412 پست
آره عزیزم مثل پدر بینوای من یه سال افتاد کنج خونه زمین گیر شد ، از بی نون و آبی و زمین سفت نه دکتری ...

دوساعت دارم گریه میکنم

بمیرم براش 😭😭😭چطور دلتون اومد آخه

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
آره عزیزم مثل پدر بینوای من یه سال افتاد کنج خونه زمین گیر شد ، از بی نون و آبی و زمین سفت نه دکتری ...

دلم گرفت خدا رحمتش کنه

جاش تو بهشت باشه

قلبم تکه تکه شد کاشکی نگفته بودی اینارو

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به همسرم میگم اگه یه روزی من رو دفن کردین زود پا نشی بری من میترسم ولی واقعیت اینه که ما توی حساس ت ...

این متنتونو که خونم یاد کتاب عقاید یک دلقک افتادم اونجام هم میگه ادم با همه داشتهاش تنها تکیه گاش خودشه.

واییییی😭😭😭بغض من ترکید😭😭تو دخترش بودی تو چرا نموندی پیشش چرا تو نبردیشط خونتون😭😭

شوهرم تا پدرم سالم بود نزاشت دعوتش کنم،یه روز زایمان کردم تو بدترین شرایط مادرم اومد این شوهرم دلش ترکید جنگ با من راه انداخت هنوزم که هنوزه نمیزاره میهمان بیاد خونم،خیلی چشم و دل تنگه این که گداست هم بی تأثیر نیست،منم نتونستم پیش پدر جان بمونم چون دوتا بچه ی شیر ب شیر کوچیک غرغرو دارم که هرگز نشده جای برم با آرامش، و اینکه مادرم ما رو بیشتر از دو روز راه نمیده اونم سه چهار ماهی یبار .  برادر و خواهرم که مجردن و پیر شدن و افسردگی گرفتن خیلی ب پدرم ظلم کرد هیچ پدری تو این دنیا اندازه ی پدر من خانوادش عذابش ندادن، مادرم پدرمو با سیم داغ کرد وقتی از دنیا رفت دستا و پاهاش جای سوختگیای که مادرم داغش کرد بود ، دست آخر که ما همه جمع شدیم که پدرم دیگه ن حرف می‌زد نه هیچ تکونی می‌خورد دعا کردیم ذکر کردیم ک خدا نجاتش بده و به ملکوتش ببره و همون روز از دنیا رفت و برای همیشه صحنه ی تلخ زندگی پدر منو عذاب داده