2777
2789

سلام.

از کارشناسان بخش IT شرکت هستم.

اواخر کمی هم راجع به برق مطالعه کردم که اصلا چی هست و چطور بوجود میاد و از چی و ....

خدا رو شکر ، شیرین و مفید بود. در دین هم برای کسب علم توصیه شده.

از زیان دیدگان بورس سال۹۹ هستم. در مورد معامله در بورس هم خودم میخونم و الانم در بورس فعالم

موارد یادگرفته شده رو چند ساله در یک فایل word ذخیره میکنم.

حدیث داریم علم مثل شکار میمونه و نوشتن بندی است بر پای آن.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکمل اکملِ کی بودی؟ با کمال کی بودی؟🤣🤣

مذهبی میزاریم برخی حمله میکنن. طنز میزاریم برخی مسئولان تعطیل میکنن. علمی میزاریم برخی مثل شما ....

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

مذهبی میزاریم برخی حمله میکنن. طنز میزاریم برخی مسئولان تعطیل میکنن. علمی میزاریم برخی مثل شما ....

بقرآن نمیدونستم آقا هستید.

من عذر خواهی میکنم برادر.🫠

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕
تونستی ضرر سال ۹۹ رو جبران کنی؟

تا الان نه. اونموقع خیلی احساسات علیه کرد و زیان سنگینی در حد خودم دیدم. 

الان به معاملات اون روزا فکر میکنم می بینم چقدر اشتباه داشتم حتی ناراحت میشم از خودم

بقرآن نمیدونستم آقا هستید.من عذر خواهی میکنم برادر.🫠

خانوموتو و آقا مگه فرقی میکنه.

البته اشکال نداشت. همین که به تاپیک رونق دادین با یه بازدید و یه پست ممنونم. و من الله التوفیق. 

اسم کاربری تون خیلی جالبه .سه بعدازظهر مزرعه اونم تابستون ، سگ پزونه 😂

کلا مزرعه گندم، ظهر و خلوت بهم آرامش میده.

گاهی ت بیابون حس آرامش دارم فارغ از فضای شهری. خانومم یه جوری میشه

تا الان نه. اونموقع خیلی احساسات علیه کرد و زیان سنگینی در حد خودم دیدم. الان به معاملات اون روزا فک ...

بله متاسفانه سال ۹۹ اکثرا خیلی بد باختن تو بورس

امیدوارم موفق باشین این سری،مثل اینکه فعلا بورس جذاب‌تر شده به نسبت قبل

البته بازار کریپتو و فارکس هم برای ترید جذاب و پولساز هستن و به نسبت بورس خودمون بهترن اما خوب کارشون هم یه خورده سخته

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

بله متاسفانه سال ۹۹ اکثرا خیلی بد باختن تو بورسامیدوارم موفق باشین این سری،مثل اینکه فعلا بورس جذاب‌ ...

اگر برخی مسائل شرعی در مورد معاملات ارز دیجیتال و .... حل بشه ان شاءالله به اونجا هم ورود میکنم.

مطالعه میخواد و وقت گذاری.  سال ۹۸ هم از روی هیجان رفتم بورس هم بدون پشتوانه علمی قبلی