2777
2789
عنوان

خستم شد از داداشم هر چی مریضی و کثیفیه انداخته بجونمون😣😣😣😓

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 52 پست

همه بچه هایی که میرن مدرسه وضعیتشون همینه عزیزم 

من سی تا دانش آموز دارم یه بار ندیدم موقع مریضی ماسک بزنن با اینکه کلی بهشون تذکر میدم یا خودم بهشون ماسک میدم ولی بازم نمیزنن هر هفته هم درگیر ویروس جدید هستن و منم درگیر میکنن علاوه بر ویروس هایی که دخترم از مدرسه به خونه میاره مثل آبله مرغون

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

چند سالته شما؟ 

عزیزم شما یه خشم عمیقی نسبت به برادرت داری . به نظرم برو مشاور تا خشمت بره و بتونی عاشق برادرت بشی. و پدرمادرتم باید برن مشاور چون صددرصد اونا باعث شدن تو به برادرت خشم داشته باشی. نمونش همین که اتاق اختصاصی بهت ندادن.باید مستقل اتاق داشته باشی. اینا رو نمیگم که عذاب وجدان بگیری، اینا رو گفتم که از دید سوم شخص ببینی خودتو.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند سالته شما؟ عزیزم شما یه خشم عمیقی نسبت به برادرت داری . به نظرم برو مشاور تا خشمت بره و بتونی عا ...

آفرین 👌👌👌👌

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اخه هر یکی دو هفته باید گلو درد و بدن درد و سرما خوردگی تحمل کنم منی که از گلو درد متنفرم😭

میدونم خیلی سخته 

ما هم همینیم 

یعنی دو هفته مریضیم یه هفته سالم 

منم خسته شدم دیگه 

ولی چاره ای نیست 

یه پیشنهاد بهت دارم 

هرشب قبل از خواب آب نمک رقیق غرغره کن .

دیگه سرما نمیخوری 

من چون نوزاد هم دارم فرصت نمیکنم 

ولی تو میتونی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

اخه من کجا برم بخابم هر دفه که پرتش میکنم از اتاق بیرون سرم غر میزنم

بچه رو از اتاق پرت نمیکنن خودشون میرن ی جای دیگ بخوابن

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

سیستم ایمنی بدنش رو قوی کنید تا کمتر مریضی بگیره

توی نت بزنید میاره چه چیزایی خوبه

دارو امام هفتم هم خوبه 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

خودتو پرت کن بیروناون بچه ستیه پتو بنداز توی هال بخواب

من نمیتونم بخابم رو زمین یه وری که میخابم دستم درد میگیره

بچه رو میتونن یجا دیگه بزارن من تو اتاق بزور لباس عوض میکنم همش جفتم نمیتونم کاری کنم

از یه طرف با لیزر سوخته ام میخام راحت باشم این قشنگ جفتم و چسبیده بهم

سلام گلم.باید خوشحال باشی چون بدنت نسبت به ویروس ها باید مقاوم بشه و ایمنی پیدا کنه. وگرنه تو سن بالاتر و موقع بارداری و شیر دهی و ... دائم ویروس ها رو از بقیه میگیری... نمونه اش ویروس ابله مروغونه.. اگر نگیری در نهایت حتی تو پیری درگیرت میکنه

من نمیتونم بخابم رو زمین یه وری که میخابم دستم درد میگیرهبچه رو میتونن یجا دیگه بزارن من تو اتاق بزو ...

بچه دستش درد نمیگیره؟ عجب حرمله ای هستی تو

بگید تختاتونو جدا کنن 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بچه رو از اتاق پرت نمیکنن خودشون میرن ی جای دیگ بخوابن

اون مریضه باید بره یجا دیگه نه اینکه تو اتاقی که فضاش بسته اس بخابه مریضی بدتر میشه

اتاق من تو گوشه اس و فضاش بسته اس نه پنجره و چیزی داره درشم همیشه میبندم هوا سرد

اون مریضه باید بره یجا دیگه نه اینکه تو اتاقی که فضاش بسته اس بخابه مریضی بدتر میشهاتاق من تو گوشه ا ...

فک کنم داداشت ۷ سالشه تو ۴ سالته

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰