2777
2789
عنوان

ایا حسودیم شد یا رقابت میکنم

181 بازدید | 31 پست

دوستان من تو همه چیز اعتدال رو رعایت میکنم

اینطوری نیست که فقط یچیز رو سر لوحه زندگیم قرار بدم

خدا نماز درس دانشگاه کار ، حجاب معمولی.روابط اجتماعی و..همه رو کنار هم دارم.

ولی جاریم دیپلم داره خانه داره خیلی زن خوب و مذهبی هست فقط خانه و نماز و قران و...

من حقیقتا وقت این همه مذهبی بودن رو ندارم با اینکه هنوز عقدیم

چن وقت پیشا یه سفر ابولفضل دعوت بودیم.

حدیث کسا پخش شد ، از اول تا اخر از حفظ باهاش لب خونی کرد

به نظرم حدیث کسا یکم سخته و خیلی باید تکرار بشه تا حفظ شیم

ولی از امروز منم تصمیم گرفتم حدیث کسا رو حفظ کنم

حسودم؟😁😁 یا تو رقابتم؟

حسودی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی ذره بگم حسودی ناراحت نمیشی؟😂

خوبه ها یاد بگیری

ولی حالا یادم نگیری چی میشه؟🤷‍♀️😂

چون جاری بلده دوست داری یاد بگیری؟یا چون دوست داری حدیثو میخوای حفظش کنی؟

ب جواب سوالت میرسی 😁😁

بعدم اعتدال مث تو خیلی بهتره 

ی ذره بگم حسودی ناراحت نمیشی؟😂خوبه ها یاد بگیریولی حالا یادم نگیری چی میشه؟🤷‍♀️😂چون جاری بلده دوس ...

نه عزیزم ، اگه حسود بودم ازش تعریف نمیکردم 

اینجوری گذاشتم ریپلای بگیرم😁😁

ولی حس رقابت دارم دوست دارم تو همه چیز یه سرگردن از بقیه بالاتر باشم حتی مذهب و دین

حسودیم نشد.من دوست دارم تو همه چیز یه سر گردن از همه بالاتر باشم، دست خودمم نیست حتی مذهب

بالاتر باشی واسه شو آف؟

واسه کی مهمه تو حدیث فلان رو حفظی یا نه؟

بقیه اونقدر که تو بهشون اهمیت میدی بهت اهمیت نمیدن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
حسودی نیست خوبه که آدم خودش رو پیشرفت بدهحسودی یعنی ناراحت میشی که اون چرا اینجوریه خودت نیستی تو فق ...

وای قربون دهنت، تازه کلی از جاریه تعریف کردم. همه میگن حسودی

این کلمه رو برای ریپلای گرفتن ب کار بردم😁

بالاتر باشی واسه شو آف؟واسه کی مهمه تو حدیث فلان رو حفظی یا نه؟بقیه اونقدر که تو بهشون اهمیت میدی به ...

احسنت شو اف رو خوب اومدی

این مسائل باید دلی و برای خدا باشه

حالا حتمااسی به قضیه باخدابودن واقعیش داره غبطه  میخوره