2777
2789

از الان میگم معذرت میخوام اگه متن طولانیه 

۱ ساله ازدواج کردم خونه مادرشوهرم میموندیم داخله یک اتاق زندگی میکردم با شوهرم تا اینکه حامله شدم شوهرمم دانشگاشو تموم کرد ولی باز نرفتیم خونه خودمون رقت سربازی دوماه  اموزشیم موندم تنها پیشه اینا با وصع رودروایسی اینا که بماند شوهرم اومد بهش گفتم بیا دیگه بریم خونه خودمون ولی قبول نمی‌کرد من بهش گفتم دیگه مجبوری بعده زایمان بیای بریم دیگه صبرم داره تموم میشه  همشم با اعصبانیت جوابمو میداد الان نمیشه یا میگفت کسی باید مواظبت باشه با اینکه خودش میرفت سره کار هیچکسی تو خونه مادر شوهرم نبود کنارم همه میرفت پی کارشون خلاصه بعده زایمان از بیمارستان آورد خونمون 

البته مامانبزرگشو از شهرستان کشیده بود آورده بود مامانم قرار گذاشته بود بیاد بمونه

الان ۳ ماه از زایمانم میگذره مامانبزرگش  و نمیزاره بره مادرشم شبا میره میاره 

بنطرتون چشه ؟خیلیم سرد شده نسبت بهم🫠🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ماهه هنوز خونتن 😐بابا بگو من خودم میتونم بچه داری کنم میدونی اونام خسته میشن ها مثل تو ولی حتما مج ...

فک نکنم به قصده کمک کردن نگهش داشته میخواد حرصشو خالی کنه روم که اوردمت خونت تو ام باید اینارو بپذیری

مگه میشه 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
نمیتونم میترسم بد بشه اوضاع از اینم بدتر بشه یه چیزی بره به شوهرم بگه

مثلا از در مهربونی بگو 

بگو چند ماهه من به شما زحمت دادم گرفتار منو بچه هستین از زندگیتون افتادین 

خیلی شرمندتونم مثلا پدرشوهر یا برادر شوهر و ... حتما خیلی بهتون نیاز دارن شما پیش من هستین ببین چی میگه حرف رو به یه جایی بکشون ک کم کم خودت باید بچه داری کنی و ....

شده دیگه کامل دارم میسوزم از تو

موندم این دو نفر چرا موندن خونت!!!!!

کار و زندگی ندارن ؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
مثلا از در مهربونی بگو بگو چند ماهه من به شما زحمت دادم گرفتار منو بچه هستین از زندگیتون افتادین خیل ...

با حرفاتون هم آرامش گرفتم هم کلی خندیدم