2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 130064 بازدید | 412 پست
مطمئن باش خدا یه روزی بد تو کاسه اشون می‌زاره مطمئن باش آخه مگه چه مرضی داشتن این کارها رو میکردن ؟؟ ...

ادم خیلی باید فهمیده بشه تا بفهمه دنیا کوچیکه و اعمال ما چه خوب چه بد به خود ما برمیگرده همین دنیا بقول شما خدا میزاره دامن مون اگر بفهمیمممم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عشق من شب یلدا بستری شد دو ماه بود نخاعش له بود آخرش عفونت کرد همون شب دکتر گفته بود امیدی نیست اینا ...

چرا نخاعش له شده بود ؟؟؟ مریض بود یا تصادف کرده بود ؟؟؟ خدا بیامرزدش 

اره واقعا خیلی کار داشت دیروز خودشون نمیتونستن همون روز اخر همه کارا رو کنن اذیت میشدن

از یه  سنی این چیزا بیشتر میبنه ادم. خیلی تلخه . ولی همیشه به این فک کن ماهم تو‌ نوبت هستیم

یاد پدبرزگم انداختی 🥺🙂

سال۱۴۰۲/۱۲/۴بود روز جمعه 😭پنج شنبه بود رفتم توی اتاق حس کردم یه نفر اونجاس رفتم  پدربرزگم دیدم به بالا نگاه میکنه منم توی چشماش نگاه میکردم که چرا اون به بالا نگاه میکنه 😭🙂ویک چیزی سیاه بود بالای سرش

خلاصه اینو که دیدم رفتم به مامانم گفتم که بابابزرگ حالش خوب نیس یه چیزی سیاه بالای سرشه و رفتیم این دختر عموم دستشو گرفت دید خیلی سرد انگار اینو از یخ دراوردنش ویاد حرف های معلم افتادم که وقتی قبض روح میخوان بشن سرد میشه بدنشون😭همه بودن همه

امبولانس رو صدا کردیم اون امد گفت که اگر نبریم بیمارستان چنددقیقه بعدش میمیره😭وعمه ام گفت نهههه نبرینش نهه وزن عموم راضیش کردورفت بیمارستان و صبح جمعه ساعت۱فوت میکنه من توی خونه بودم وحس عجبیه داشتم خیلییی😭وگریه، میکردم ساعت۴شد بابام امد گفت پدربرزگ سردخونه س😭همه چی اماده کردیم خونه رو تمیز کردم 😭💔و پدربرزگم بهشت رضا دفن شده😭💔اگر دیدین این پیام میشه فاتحه بخونین براش خیلی دستتون درد نکنه😭💔

مامانم ۲ماه آخر هی میگفت دعای عدیله بخون دعای احتضاره درصورتی که من امید داشتم بابام خوب بشه

دعای عدیله روتوجوونی وسلامت میشه خوندونزدخداامانت گذاشت برای راحتی احتضار.من درسالهای جوانی از آقای عالی شنیدم وهمون موقع خوندم برای خودم ومادرخدابیامرزم.البته ایشون سالم بودنداون زمان وسالهابعدفوت شدن.

دنیا همینقدر بی ارزشه

حالا ان شاالله خدا سلامتی بده بهشون

ولی من توی مراسمای تدفین شوکه میشم واقعا عزیزترینم خودشون رو خاک میکنن و آنقدر سریه پامیشن میرن دنبال کارای مراسم که من میمونم واقعا

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

به همسرم میگم اگه یه روزی من رو دفن کردین زود پا نشی بری من میترسم  

ولی واقعیت اینه که ما توی حساس ترین سخت ترین و مهم ترین لحظات زندگی مون تنهاییم،تنهای تنها با حقیقت وجود خودمون و خدای خودمون و اعمال خودمون،و چیزی که ساختیم از وجودمون

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

امیدوار فقط خانوادش اخه کفن؟

فک کن از کما پاشی ببینی بالاسرت کفنتو گذاشتن😂😒

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

هییی دنیا ‌‌آخرش الک الکی میمیریم میره تموم میشیم

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

بله ربط داره گلم.ما ایرانی ها توی مراسمات رسمی لباس خاص اون مراسم رو میپوشیم این اصالت و فرهنگ ماست. ...

عزیزم منم زمینه مشکی پوشیدم، با گل های سرخ ، 

چون سبزه هستم و مشکی خالص ب من نمیاد ، صورتم تیره نشون میده .. مثلا من با قصد وقرض اینطور نمیپوشم.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...