o_gandom_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 1700 عنوان جواب مشاورم🤦🏻♀️🤧💔 80 بازدید | 5 پست چند روز خسته شده بودم مطالعم کم بود دلیلش پرسید گفتم خسته شده بودم🤦🏻♀️💔ولی امروز یکم بهتر بودبعد برام نوشت قوی باش🤦🏻♀️😐بنظرتون یکم سرد رفتار نکرده؟ 😐👀نمیتونستدجمله یا یه چیز دیگه دیگه مثلا بگه+؟ ؟؟؟؟؟ 😥یعنی براش مهم نیستم؟؟ امروز | 08:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
manooooo عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 1682 مشاورته پارتنرت ک نیستگفته قوی باش و ظرفیتتو ببر بالا ک وقتی زیاد میخونی خسته نشیچ ایرادی داره؟بعد اینا هزار تا شاگرد دارن کوتاه و مختصر میگن
hjahwhgsbs عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 1732 میخوای باهات عروسی هم بکنه..😐 قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)
o_gandom_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 1700 مشاورته پارتنرت ک نیستگفته قوی باش و ظرفیتتو ببر بالا ک وقتی زیاد میخونی خسته نشیچ ایرادی داره؟بعد ا ... یعنی جواب خوبی داده؟
manooooo عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 1682 یعنی جواب خوبی داده؟ اره اوکیه نیازی نیست ک درگیر شه ذهنتگزارش کارو خوب بده ببینم جی میگهاگه دیدی سر بالا جواب میده بگو انگیزه ندارم میشه بهم انگیزه بدین و این حرفا .ببین کاری میکنه یا ن ولی معلومه پیگیره ک فهمیده کم خوندی و بهت گفته علتش چی بوده